Kuyumcukent Altın Çadırı'nda indirimli günler başladı

- Kuyumcukent tarafından düzenlenen Alışveriş Festivali kapsamında kurulan Altın Çadırı'nda, 14 Şubat Sevgililer Günü'ne kadar yüzde 50'ye varan indirim yapılacak - Altın Çadırı'nın açılışında, manken Günay Museyeva 3 kilogram ağırlığında 550 bin lira değerindeki altın elbiseyi, Tuğçe Dural 440 bin liralık elmas seti ve Ece Gürsel de 340 bin lira değerindeki pırlanta seti tanıttı - KİAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Sudaş: - "Ziyaretçilerimiz yüzde 50'ye varan indirimlerin yanı sıra 500 liralık alışverişte çeyrek altını 150 liraya alabilecek. 2 bin 500 liralık alışverişe çeyrek altın hediye edilecek" - "Kuyumcukent olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın 'Dövizini boz, oyunu boz' çağrısına uyarak bu kampanyayı başlattık. 14 Şubat'a kadar devam edecek kampanyamıza tüm halkımızı bekliyoruz"

Google Haberlere Abone ol
Kuyumcukent Altın Çadırı'nda indirimli günler başladı

İSTANBUL (AA) - Kuyumcukent'te 14 Şubat Sevgililer Günü'ne kadar sürecek ve yüzde 50'ye varan indirimlerin yapılacağı Alışveriş Festivali, Altın Çadırı'nda başladı.

Kuyumcukent AVM Yılbaşı ve Sevgililer Günü Alışveriş Festivali'nin açılış töreninde, manken Günay Museyeva 3 kilogram ağırlığında 550 bin lira değerindeki altın elbiseyi giyerken, 440 bin liralık elmas seti Tuğçe Dural ve 340 bin lira değerindeki pırlanta seti Ece Gürsel tanıttı.

Festivalin açılışında, "Türkiye'nin en pahalı alyansı" olarak nitelendirilen elmas ve pırlanta taşlarla süslü 50 bin liralık alyans ile mücevher ve pırlantalardan oluşan yaklaşık 3 milyon lira değerindeki takılar tanıtıldı.

Tanıtımın ardından Kuyumcukent İşletme AŞ (KİAŞ) Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Sudaş, mankenler ve yönetim kurulu üyeleriyle Altın Çadırı'nın açılış kurdelesini kesti.

Açılışta konuşan Sudaş, terör saldırıları lanetleyerek, şehitlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi.

Kuyumcukent'in Orta Doğu'nun en büyük altın, gümüş ve mücevher üretim ve ticaret merkezi olduğunu belirten Sudaş, burada çoğunluğu kuyumcu 2 bin 500'ün üzerinde firma bulunduğun, 20 bin kişiye istihdam sağlandığını anlattı.

Ülkenin kuyum sektöründeki üretim, ticaret ve ihracatın yüzde 90'ının burada üretildiğini aktaran Sudaş, Kuyumcukent AVM'de sadece kuyumculuk değil, evlilik üzerine de mağazalar bulunduğunu söyledi.

Nevzat Sudaş, Altın Çadırı'nda şık tasarımlara sahip, her bütçeye uygun ürünlerin "İmalattan size, sizden sevdiklerinize" sloganıyla satışa sunulduğunu belirterek, "Ziyaretçilerimiz yüzde 50'ye varan indirimlerin yanı sıra 500 lira alışverişte çeyrek altını 150 liraya alabilecek. 2 bin 500 lira alışverişe çeyrek altın hediye edilecek. Biz Kuyumcukent olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın 'Dövizini boz, oyunu boz' çağrısına uyarak bu kampanyayı başlattık. 14 Şubat'a kadar devam edecek kampanyamıza tüm halkımızı bekliyoruz." diye konuştu.

- Festivale ilgi yoğun

Açılışın ardından Altın Çadırı'nın kapıları, vatandaşlara açıldı. İndirimden yararlanmak için vatandaşlar, çadırın önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Ziyaretçiler, yüzde 50'ye varan indirimden dolayı memnun olduklarını dile getirdi. Kendilerine ve ailelerine takı beğenen ziyaretçiler, tek taş ve beş taş indirimli pırlanta yüzüklere yoğun ilgi gösterdi.

Yorumlar