Kuşadası’nda Zafer Bayrama kutlamaları

30 Ağustos Zaferi’nin 95’inci yıldönümü, Kuşadası’nda büyük bir coşku içinde çeşitli etkinliklerle kutlandı. Etkinlikler sabah Atatürk Meydanı’nda düzenlenen resmi törenin ardından akşam Kısmet Otel Kavşağı’ndan başlayan...

Google Haberlere Abone ol
Kuşadası’nda Zafer Bayrama kutlamaları

30 Ağustos Zaferi’nin 95’inci yıldönümü, Kuşadası’nda büyük bir coşku içinde çeşitli etkinliklerle kutlandı. Etkinlikler sabah Atatürk Meydanı’nda düzenlenen resmi törenin ardından akşam Kısmet Otel Kavşağı’ndan başlayan Zafer yürüyüşü ve ardından İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanı’nda gerçekleşen Ali-Aysun Kocatepe konseriyle devam etti.

Coşkulu Zafer yürüyüşüne ellerinde Türk bayrakları ile çok sayıda vatandaşın yanı sıra CHP Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar, CHP Kuşadası İlçe Başkanı Nail Özazman, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, eşi Nil Kayalı, Kuşadası eski Belediye Başkanı M. Esat Altungün, belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, sivil toplum kuruluşları ve meslek örgütlerinin temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Kortejde yer alan motosiklet ekibi, Kuşadası Belediye Bandosu ve çeşitli sivil toplum kuruluşu ekipleri renkli görüntülere sahne oldu.

Ali ve Aysın Kocatepe konserine yoğun ilgi

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları saat 21.00’da İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanı’nda, Kuşadası Belediyesi tarafından düzenlenen Ali ve Aysun Kocatepe konseri ile devam etti. Konsere katılan Kuşadalılar, Ali ve Aysun Kocatepe’nin seslendirdiği şarkılarla coşkulu bir gece geçirdi.

Yorumlar