Kuruluş Osman Göktuğ neden yok?

Kuruluş Osman dizisinde Göktuğ karakterini canlandıran oyuncu son bölümde yoktu. Haliyle dizinin hayranları Göktuğ neden yok diye sormaya başladı.

Google Haberlere Abone ol
Kuruluş Osman Göktuğ neden yok?

Kuruluş Osman dizisinin dikkat çeken karakterlerinden Göktuğ 27 Ocak 2021 Çarşamba akşamı yayınlanan son bölümde dizide yoktu. Göktuğ karakteri, bilindiği gibi Moğollar tarafından çocuk yaşta kaçırılarak mankurtlaştırılan ancak daha sonra kardeşi tarafından kurtarılan bir Osmanlı Alpidir. 

Moğol komutanı Balgay’ın adamı olarak Kuruluş Osman'a dahil olan Kongar, sonrasında Müslüman olarak Osman Bey'in Alplerinden biri haline geldi.

Göktuğ karakterini canlandıran Burak Çelik, dizinin son bölümünde ortalarda görünmeyince birçok hayranı merak etmeye başladı. 

Göktuğ hayranlarına şöyle güzel bir haberimiz var.

Göktuğ diziden ayrılmadı, geçici bir rahatsızlık nedeniyle son bölümdeki çekimlere katılamadı. 

Göktuğ'un önümüzdeki bölümlerde yeniden diziye dönmesi bekleniyor. 

Konuyla ilgili yaptığı son açıklamada, "Sizleri çok özledim" oldu. 

Burak Çelik kimdir?

Burak Çelik, 21 Temmuz 1992 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. 2013 Best Model of Turkey ve aynı yıl katıldığı Best Model of The World yarışmalarında birinci oldu.

Çelik, Karagül dizisinde canlandırdığı Serdar karakteriyle oyunculuğa adım attı.

Dizide 100 bölüm rol aldı. Ardından "Hayat Sevince Güzel" adlı dizinin başrollerinde yer alan Çelik, Barış karakterini canlandırdı.

Söz dizisinde ise Selim karakterini canlandırdı. 2019 yılında Sevgili Geçmiş'te Mahir karakterini oynadı. 2020 yılında Kuruluş Osman dizisine Kongar karakteri ile dahil olmuştu.

Yorumlar