Kuruluş Osman fragmanı yayınlandı

Kuruluş Osman 2. Sezon ilk fragmanı yayınlandı.

ATV'nin fenomen dizisi Kuruluş Osman'da dev transfer iddiası ortaya atıldı. Ertuğrul Gazi'nin yeni sezonda döneceği ve Kurtlar Vadisi'nden yıldız ismin canlandıracağı bildirildi. Haziran ayında yayınlanan sezon finali bölümüyle izleyiciyi mest eden Kuruluş Osman'ın yeni sezonu heyecanla bekleniyor. Yeni sezon için transfer iddiası şimdiden çok konuşulmaya başlandı. Ertuğrul Gazi'nin Kuruluş Osman'a geri dönüp dönmeyeceği merak ediliyor.

Kuruluş Osman'da sürpriz gelişme yaşandı. ATV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Kuruluş Osman'da yeni sezon için hazırlıklar sürüyor. Aksiyon sahneleriyle izleyiciyi ekran başına kilitleyen dizinin yeni sezonundan haberler gelmeye başladı. Senaryoya göre Konya'da olan Ertuğrul Gazi'nin ikinci sezonda ekranlarda görüleceği biliniyor. Dizide Ertuğrul Gazi'yi Kurtlar Vadisi Pusu'nun Selçuk Toros'u Tamer Yiğit'in hayat vereceği iddia edildi. Bu iddialar seyirciyi şimdiden heyecanlandırmaya başladı.

ERTUĞRUL BEY'İ TAMER YİĞİT Mİ CANLANDIRACAK?

Kurtlar Vadisi Pusu'da 2 sezon boyunca Selçuk Toros karakterini canlandıran Tamer Yiğit'in Kuruluş Osman'ın ikinci sezonunda boy göstereceği ve yıldız oyuncuyla prensipte anlaşıldığı iddia edildi. Ancak Kuruluş Osman tarafından resmi bir açıklama gelmedi. Konu ile ilgili resmi açıklama geldiğinde haberimizin içeriğinde yer alacak.

EDİZ HUN İDDİA EDİLMİŞTİ

Dizide Engin Altan Düzyatan'ın Ertuğrul Bey'i canlandıracağı bekleniyordu. Ancak Engin Altan Düzyatan'ın yeni bir dizi ile anlaşmasının ardından bu kimin canlandıracağı merak ediliyordu. Son günlerde Yeşilçam'ın usta ismi Ediz Hun'un diziye Ertuğrul Gazi olarak döneceği konuşulmuştu.

Senaryoya göre Ertuğrul Bey Konya'da bulunuyor.
.