Kuruluş Osman Dündar Bey kimdir?

Kuruluş Osman Dündar kimdir, gerçek adı nedir, kaç yaşındadır, aslen nerelidir, sorularının yanıtı vatandaşlar tarafından araştırılmaya devam ediyor. Peki, Kuruluş Osman Dündar kimdi?

Google Haberlere Abone ol
Kuruluş Osman Dündar Bey kim?

Kuruluş Osman Dündar kimdir, gerçek adı nedir, kaç yaşındadır, aslen nerelidir, sorularının yanıtı Kuruluş Osman dizisini seven vatandaşlar tarafından araştırılmaya devam ediyor. Peki, Kuruluş Osman Dündar kimdi?

DÜNDAR BEY KİMDİR?

Kuruluş Osman dizisinde Dündar karakterini canlandıran kişi Ragıp Savaş'tır. 

Kuruluş Osman Dündar kimdir

Ertuğrul Gazi'nin oğlu, Osmanlı devletinin kurucusu Osman Bey'in amcası olan Dündar Bey'i canlandıran Rağıp Savaş, aldığı ödüller ve performansıyla bu rolün hakkını verecek gibi görünüyor. Kuruluş Osman dizisinde Osman Bey'in amcası rolünde oynayacak olan Dündar Bey, Osman Bey ile zaman zaman anlaşmazlıklar yaşasada yinede Osman'ın zekasını ve yiğitliğini görmüş biridir. Bu yüzden yeğenine gereken desteği verecektir. Ancak, Dündar Bey'in eşi Zöhre Hatun, Osman'ın değil Dündar'ın Bey olmasını istemektedir. Dündar'ı çekip çeviren ve kendisine akıl veren kişi Zöhre olduğu içinde Dündar'ı Osman konusundaki tutumunda Zöhre belirleyici olacak.

RAGIP SAVAŞ KİMDİR?

53 yaşındaki yakışıklı oyuncu 24 Ekim 1966 yılında İzmit'te dünyaya gelir. Kuruluş Osman dizisindeki Dündar Bey rolüne değin bir çok dizi ve filmde rol almış ve hepsinde adından başarıyla söz ettirmiştir. 80'li yıllarda gençlik tutkusu olan voleybol sporu yapan Savaş, 1986 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı bölümüne girmeye hak kazanarak burada eğitim almış. Savaş, konservatuat bölümünde aldığı eğitimlerin ardından profesyonel olarak tiyatrolarda sahne almaya başlamıştır. 2007 yılında kendi filmi olan Polis'i beyaz perdeye yansıtan Ragıp Savaş başarılı projelere imza atmaya devam ediyor.

Kuruluş Osman Dündar kimdir

Yorumlar