Kuruluş Osman Alişar Bey kimdir?

Kuruluş Osman Alişar Bey kimdir, gerçek adı nedir, kaç yaşındadır, sorularının yanıtı vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Osmanlı İmparatorluğu'nun kuruluş aşamasında Alişar Bey, Selçuklu'nun uç beylerinden birisiydi.

Google Haberlere Abone ol
Kuruluş Osman Alişar Bey kimdir?

ATV'de yayınlanan Kuruluş Osman Alişar bey kimdir, gerçek adı nedir, kaç yaşındadır, sorularının cevabı Kuruluş Osman dizisinin meraklıları tarafından araştırılmaya devam ediyor. Peki, Kuruluş Osman Alişar Bey kimdir?

ALİŞAR KİMDİR?

Kuruluş Osman dizisinde Alişar karakterini canlandıran oyuncu Saruhan Hünel'dir.

Kuruluş Ertuğrul'un ana karakterlerinden biri olan Alişar, özgüveni ve Kayılara kafa tutmasıyla biliniyor. Dizinin ana karakterlerinden olan ve sürekli olarak Osman Bey ile bir rekabet için giren Alişar, toprakların kendisinin olmasını ister. Bütün çabasının kendi sözünü geçirmesi olduğu görülen Alişar'ın Osmanlı Devleti'nin kurucusu Osman Bey ile mücadelesine hep birlikte tanık olacağız. 

SARUHAN HÜNEL KİMDİR?

Saruhan Hünel, Kuruluş Osman dizisi ile Alişar olarak karşımıza çıkıyor. sezonun en başarılı dizilerinden biri olması beklenen Kuruluş Osman kendinden önceki Diriliş Ertuğrul serisi gibi yurt içinde ve yurt dışında başarılı bir dizi olmaya aday. Yurt içinde bir çok başarılı yapımda rol almış olan Saruhan  Hünel genellikle karşımıza oynadığı kötü karakterle çıkmıştı. Hünel bir dönemin en sevilen dizilerinden Aynalı Tahir'in de kötü karakteriydi. 

Babası dansçı, kız kardeşi Aslı Hünel ise şarkıcı olan Saruhan Hünel, Arnavut kökenlidir. 1970 doğumlu olan başarılı oyuncu yaşadığı Bağdat'tan gelerek Türkiye'ye yerleştikten sonra bir müddet modellik yaptı. 

Emrah ile 1993 yılında Yasak Sokaklar adlı dizide adını duyuruna aykışıklı oyuncu daha sonra Alişan ile Aynalı Tahir dizisinde rol aldı. Kötü karakterli Ekrem'i oynayan Saruhan Hünel, Yılan Hikayesi ve Karagül gibi fenomen dizilerde rol aldı. 

Kuruluş Osman Alişar kimdir?

Yorumlar