Kürtçe müzik eşliğinde parmak dansı

Seksenler dizisinin dikkat çöeken oyuncularından Begüm Öner ve eşi Ceyhun Fersoy Fahriye Evcen'in sosyal medya üzerinden başlattığı parmak dansı akımına katıldı. Ünlü çift Kürtçe müzik eşliğinde parmak dansı yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Kürtçe müzik eşliğinde parmak dansı

Evde kal kampanyasının sürdüğü günlerde evde kalarak sosyal medya üzerinden zeka geliştiridiği söylenen parmak dansı akımını başlatan Fahriye Evcen'in ardından bu akıma Seksenler dizisinin gözde isimleri Begüm Öner ve Ceyhun Fersoy çidti de katıldı. Ünlü çift Kürtçe müzik eşliğinde parmak dansı yaptı.

Türkiye'deki koronavirüs salgını nedeniyle herkes evlerinde vakit geçirirken ünlüler de evlerde yaptığı kimi zaman komik kimi zaman faydalı videoları sosyal medyadan takipçileriyle paylaşıyor. Komik video paylaşan ünlülere Begüm Öner-Ceyhun Fersoy çifti de katıldı.

TRT 1'in fenomen dizisi Seksenler'de oynayan çift, geçtiğimiz günlerde Fahriye Evcen'in yaptığı darmak dansı videosunu denedi. Çift, eğlenceli anlarını kaydedip sosyal medyadan paylaştı.

Begüm Öner-Ceyhun Fersoy ikilisinin parmak dansı yaparken tercih ettiği müzik ise son ayların popüler Kürtçe halay şarkısı Kurdish Mashup veya Bılıbende olarak bilinen parça oldu.

 

 

Yorumlar