Kurban Bayramı'na doğru

- Hak-İş Genel Başkan Vekili Toruntay: - "Tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı'nı yürekten kutluyorum. Bayramın ülkemiz, bölgemiz ve dünyamız için barış, mutluluk ve esenlikler getirmesini temenni ediyorum"

Google Haberlere Abone ol
Kurban Bayramı'na doğru

ANKARA (AA) - Hak-İş Genel Başkan Vekili Mustafa Toruntay, "Tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı'nı yürekten kutluyorum. Bayramın ülkemiz, bölgemiz ve dünyamız için barış, mutluluk ve esenlikler getirmesini temenni ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Toruntay, yayımladığı mesajında, tüm vatandaşların Kurban Bayramı'nı kutlayıp, bayramının barış ve mutluluk getirmesini temenni etti.

Bayramların bireysel ve toplumsal moral değerlerin çok yoğun yaşandığı özel günler olduğunu ifade eden Toruntay, bayram vesilesiyle toplumsal dayanışmanın, kardeşliğin ve paylaşmanın tekrar hatırlanması gerektiğini belirtti.

Toruntay, bayramda şehit aileleri, gaziler, yaşlılar ve yardıma muhtaçların unutulmaması gerektiğini vurguladı.

Ülkenin barış, birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyacının olduğuna dikkati çeken Toruntay, şunları kaydetti:

"Son zamanlarda PKK terör örgütü sivillere yönelik şiddeti artırmaktadır. Güvenlik görevlileri ve masum sivilleri hedef alan PKK'nın, son aylarda öğretmenlere, güvenlik görevlilerine, sivil siyasetçilere ve işçilere yönelik saldırıları tüm milletimizi derinden üzmüştür. Bu bayram, terörün bitmesine de vesile olmasını dileyerek, tüm çalışanlar ve vatandaşlarımızın Kurban Bayramı'nı yürekten kutluyorum. Bayramın ülkemiz, bölgemiz ve dünyamız için barış, mutluluk ve esenlikler getirmesini temenni ediyorum."

Yorumlar