Kurban Bayramı'na doğru

- AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Çam: - "Artık önümüzde yeni bir dönem vardır. Türkiye geçmişte olduğundan çok daha güçlü, yarınları daha aydınlıktır. Yeniden atağa kalkmış bir Türkiye için sizlerle birlikte var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz"

Google Haberlere Abone ol
Kurban Bayramı'na doğru

ANKARA (AA) - AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam, "Artık önümüzde yeni bir dönem vardır. Türkiye geçmişte olduğundan çok daha güçlü, yarınları daha aydınlıktır. Yeniden atağa kalkmış bir Türkiye için sizlerle birlikte var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Çam, Kurban Bayramı dolayısıyla 81 İl Kadın Kolları Başkanlığına gönderdiği mesajda, Türk siyasi tarihinin en kara günü olan 15 Temmuz gecesinin milletçe yaşandığını hatırlattı.

Ülkeyi işgal etmek ve parçalamak hedefinde olanlara milletle birlikte gereken cevabı verdiklerini belirten Çam, "FETÖ'cü teröristlere geçit vermedik. Darbe gerçekleşseydi, ülkemizin bir iç savaş ortamına çekileceği, büyük acıların, travmaların yaşanacağı muhakkaktı. O nedenle adeta ikinci Kurtuluş Savaşı'nı kazanan kahraman ve aziz milletimizin bayram sevincini yürekten paylaşıyoruz." ifadesini kullandı.

"Hiç şüphe yok ki adı ne olursa olsun terörün karşısındaki duruşumuz tavizsizdir." görüşünü paylaşan Çam, açıklamasında şunları kaydetti:

"Artık önümüzde yeni bir dönem vardır. Türkiye geçmişte olduğundan çok daha güçlü, yarınları daha aydınlıktır. Yeniden atağa kalkmış bir Türkiye için sizlerle birlikte var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu, bizim aziz milletimize borcumuzdur. AK Parti Kadın Kolları teşkilatı olarak, vatanımızın bütünlüğü için şehadet şerbetini içmiş şehitlerimizin bize emaneti olan kıymetli ailelerini ve gazilerimizi bayramda da yalnız bırakmamanızı bekliyoruz. Mübarek bayram vesilesiyle, İsmail'in, babası İbrahim'e canını tereddütsüz teslim ettiği gibi, canlarını aziz vatan için feda etmiş şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize acil şifalar diliyoruz."

Çam, Kurban Bayramı'nın hikmetleriyle tüm İslam alemine huzur ve esenlik getirmesini temenni etti.

Öte yandan 15 Temmuz gecesi AK Parti Genel Merkezi'ne ilk gelenlerden biri olan ve hayatını kaybeden AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Taciser İçyer'i de rahmetle anan Çam, İçyer'in, gülen yüzüyle zihinlerde kalacağını ve yerinin dolmayacağını belirtti.


Yorumlar