Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması final yaptı

TRT tarafından düzenlenen Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması final yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması final yaptı

SonHaberler | Haber Merkezi

TRT tarafından düzenlenen Kur'an-ı Kerim okuma yarışması final yaptı. Final programına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'da katıldı.

TRT'de razaman başından bu yana yayınlanan ve yayınlandığı ilk günden beri eleştiri okları yöneltilen Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma yarışması final yaptı. Yarışmanın bir bölümünde Cumhurbaşkanı Erdoğan sürpriz bir şekilde salona girdi. Yarışmayı kazananlar hediyelerini bizzat Erdoğan'dan aldı.

Kazanan Mustafa Altın

TRT tarafından ilk kez düzenlenen  yarışma ramazan ayı boyunca izleyenlere Kur'an ziyafeti yaşattı. Öteyandan yarışmanın birincisi Mustafa Altın oldu. Birinciye 50 altın, İkinci olan Şükrü Asıleren 20 altın ve yarışmanın üçüncüsü olan Osman Bostancı 10 altının sahibi oldu.

Erdoğan'dan Yarışmacılara Hediye

Cumhurbaşkanı Erdoğan TRT tarafından kazananlara verilen altın ödüllerinin yanında kendiside Karahisari'nin Kur'an-ı Kerim'ini hediye etti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan burada yaptığı konuşmada hafızları kutladı. Erdoğan, "Bizleri ramazan süresince mutlu eden hafız kardeşlerim sizleri kutluyorum. Burada 8 kardeşimiz mevcut ancak bunların haricinde olan kardeşlerimi de kutluyorum. Alışılmışın dışında farklı bir program TRT- Diyanet ortaklığı ile hayata geçmiş durumda." dedi.

Eleştirilere kulak asılmaması gerektiğini ifade eden Erdoğan benzer yarışmaların her sene artarak yapılmasını temenni etti. 

TRT

Yorumlar