Küçükkaya'dan İmamoğlu'na zam sitemi: Bize söz vermiştin

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin suya yüzde 20 oranında zam uygulama kararının ardından tepkiler gelmeye devam ederken sunucu İsmail Küçükkaya, Belediye Başkanı İmamoğlu'na seslendi, Küçükkaya, zam kararına tepki göstererek "Bize söz vermiştiniz, indirim yapacağız diye." ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol
Küçükkaya'dan İmamoğlu'na zam sitemi: Bize söz vermiştin

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin suya yüzde 20'lık oranında zam kararına tepkiler gelmeye devam ediyor.

Daha önce yüzde 40 oranında indirim açıklanan suya yüzde 20 oranında zam uygulanırken zammın 1 Aralık itibariyle geçerli olacağı ifade edildi.

İMAMOĞLU: MANTIKSIZDI

Yüzde 20 oranında zam kararına tepkiler gelmesi üzerine açıklama yapan İmamoğlu, "Çok kullananlara 100 üzerinden 40 daha fazla indirim sağlamışız. Bu mantıksız bir sisteme oturmuş" ifadelerini kullanmıştı.

KÜÇÜKKAYA: BİZE SÖZ VERMİŞTİNİZ

Sunucu İsmail Küçükkaya İmamoğlu yönetiminin zam kararına tepki göstererek, zam yapmanın kolaycılık olduğunu söyledi.

İmamoğlu'nun zam yapmayacağına dair söz verdiğini hatırlatan Küçükkaya, "Daha 1 yıl olmadan o indirim ardından yüzde 20 zam yapıyorsunuz. Sayın İmamoğlu; İstanbul'da belediyenin batak olduğunu biliyoruz. Enkaz devraldığınızı da biliyoruz. Çok büyük bir borç yükü altında olduğunuzu da biliyoruz. Ama siz büyük iddialarla geldiniz. Zam yapmak işin kolaycılığıdır. Merkezi hükümet zaten bu kolaycılığı yapıyor. Zam zam zam..." ifadelerini kullandı.

"YENİ FİNANSMAN MODELLER GELİŞTİRİN"

Küçükkaya tepkisini şu şekilde sürdürdü: "Siz başka iddialarla geldiniz. İstanbul'u yönetmeye talipseniz, zam yapmadan da o maliyet artışlarını karşılamanın bir yolunu bulmalısınız. Yeni finansman modeller geliştirebilirsiniz."

Yorumlar