Küçük kardeşine sigara içiren ablaya tepkiler çığ gibi

Adının Betül Aşçı olduğunu iddia eden bir kadın, küçük kız kardeşine sigara içirdi. Kız kardeşinin "Babam sigara içirmez" demesine rağmen vicdansız abla bildiğini okudu.

Sosyal medya, Betül Aşçı isimli kadının skandal görüntüleri ile ayağa kalktı. İstanbul Pendik'te ikamet ettiği iddia edilen genç kadın, elinde sigara ile Instagram'da canlı yayın yaptı. Argo ve küfürlü konuşmaları ile canlı yayında konuşan Aşçı, kucağında oturan küçük kız kardeşine zorla sigara içmeye zorladı. Küçük kızın bu durumdan rahatsız olmasına aldırış etmeyen Aşçı, bu anları Instagram hesabından takipçileri ile canlı yayında paylaştı.

"Babam sigara içirmez" diye reddetti ama...

Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından Twitter'da çok sayıda kullanıcı Betül Aşçı'ya tepki gösterdi. Görüntülerde kız kardeşinin, "Babam sigara içirmez, ben içmem" sözlerine, Betül Aşçı'nın "Ben baban mıyım?" diyerek karşılık verdiği görüldü.

Yorumlar

RABİA KOCABAŞ BENİM GÖRÜNTÜLERİ İZLERKEN İÇİM PARÇALANDI. BU KIZIN EN AĞIR ŞEKİLDE CEZALANDIRILMASINI İSTİYORUM. MAALESEF TOPLUMUMUZDA BÖYLE GERİZEKALILAR ÇOK FAZLA....