Küçük çocuk minibüsün altında can verdi

İstanbul Küçükçekmece'de okuldan evine servisle dönen 4 yaşındaki Suriyeli Hasan Dako, minibüsten inerek evine gitmek istediği sırada hareket eden minibüsün altında kaldı. Küçük çocuk olar yerinde hayatını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol
Küçük çocuk minibüsün altında can verdi

Dün akşam 15.30 sıralarında Küçükçekmece'de İnönü Mahallesi Beyazel Sokak'ta meydana gelen olayda 4 yaşındaki Suriyeli Hasan Dako, feci şekilde can verdi.

Kreşten dönen 4 yaşındaki Dako, öğrenci servisiyle evinin bulunduğu sokağa bırakıldı.

Görgü tanıkları tarafından anlatılanlara göre, küçük çocuk servisten indi ve evine gitmek için minibüsün ön tarafından geçti. Tam bu sırada servis şoförü küçük çocuğun oradan geçtiğini bilmeden yoluna devam etmesi üzerine küçük çocuk, minibüsün altında kaldı.

Çevredekilerin uyarısı üzerine servis şoförü aracı durdu ve olay yerine polis ve sağlık ekipleri çağrıldı.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede çocuğun hayatını kaybettiğini belirledi. Servis aracının şoförü ve serviste görevli bir kadın polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak karakola götürüldü. Küçük çocuğun cesedi savcının incelemelerinin ardından özel bir hastanenin morguna kaldırıldı.

"AİLEYE TESLİM ETMELERİ LAZIMDI"

Kazanın yaşandığı sokakta bulunan bazı vatandaşlar ise serviste görevli olan bayanın çocuğu alıp evine kadar getötürmesi ve aileye teslim etmesi gerektiğini söyledi.

Yorumlar