Kuaförüm Sensin Tayfun kimdir, kaç yaşında?

Kuaförüm Sensin Tayfun kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? Tayfun yeniden döndüğü yarışmada bu kez büyük bir değişim geçirdi.

Google Haberlere Abone ol
Kuaförüm Sensin Tayfun kimdir, kaç yaşında?

Kuaförüm Sensin yarışmasının 9 Aralık 2019 Pazartesi tarihinde başlayan yeni haftasında, yarışmaya dahil olan isimlerden biri de Tayfun Ateşoğlu ile Serap Varol'du. İkili giyim kuşamlarının yanısıra konuşma tarzlarıyla da dikkatleri üzerine çekiyordu. Tayfun ve Serap, geçtiğimiz haftalarda yeniden başlayan normal sezona tekrar dönüş yaptılar. Yeni dönüşleri ise farklı oldu. Çünkü Tayfun, dönüş sonrasında bayağı bir değişim yaşadı. Değişimin nedeni ise yarışmadaki modellerden biriyle yaşadığı duygusal yakınlaşma oldu. Şu ana kadar kendine has saç sitilini bozmayan, siyah renk dışında hiçbir renk tercih etmeyen Tayfun, duygusal yakınlaşmadan sonra renkli giyinmeye başladı, saç şeklini değiştirdi, hiç kullanmadığı halde telefon kullanmaya başladı. Peki, Kuaförüm Sensin Tayfun kimdir? İşte detaylar: 

Buna göre yarışmanın bu haftaki kısmına yeni katılan yarışmacılar Tayfun Ateşoğlu ve Serap Varol oldu. Yarışmada geçen hafta elenen isimler belli olmuştu. Elenen isimler yarışmanın en yaşlı iki ismi olan Veli ve Neslihan ikilisi olmuştu.

İkili elenmeden önceki son haftada birinci seçilmişlerdi.

Kuaförüm Sensin Tayfun Ateşoğlu ve Serap Varol kimdir?

Ancak son hafta performans düşüklüğü göstererek yeterli puanı toplayamadı.

Bu nedenle Cuma günü düzenlenen final gününde yarışmaya veda etmek zorunda kaldılar.

Veli ve Neslihan'ın ayrılmasından sonra gözler doğal olarak yeni gelecek isimlere çevrilmişti. 

Merakla beklenen isimler belli oldu. Tayfun ve Serap ikilisi yeni takımı oluşturan ikili oldu.

Peki, Tayfun Ateşoğlu kimdir veya Serap Varol kimdir?

Kuaförüm Sensin Tayfun Ateşoğlu ve Serap Varol kimdir?

Tayfun stüdyoya elinde beyaz bir bayrakla gelerek şimdiden yarışmacılarla uzlaşmacı bir tavır içinde olmayı tercih ettiği mesajını verdi. 

Yarışmacıların kendi aralarında çok fazla kavga ettiğini, kavgacı tavırlar arasında olduğunu belirten Tayfun, bu nedenle beyaz bayrakla gelmeyi tercih ettiğini söyledi.

Ancak Tayfun Bey'in bu kararı yarışmacılar tarafından tiye alındı.

KUAFÖRÜM SENSİN TAYFUN KİMDİR?

Tayfun Ateşoğlu, mesleğe bakkal çırağıyken, yan tarafta bulunan kuaför salonunda işe başlamakla girdiğini belirterek, bir dönem kendi kuaför salonu olduğunu, ancak şimdilerde başkalarına ait mekanlarda çalıştığını söyledi.

Kuaförüm Sensin Tayfun Ateşoğlu ve Serap Varol kimdir?

Tiyatro ve Sinemaya da ilgi duyduğunu belirten Tayfun bey yarışmada kesinlikle kavga istemediğini sözlerine ekledi. 

KUAFÖRÜM SENSİN SERAP KİMDİR?

Kuaförüm Sensin Serap Varol 34 yaşındadı, yarışmaya İstanbul'dan katılıyor. 

Kuaförüm Sensin Tayfun Ateşoğlu ve Serap Varol kimdir?

20 yıldır makyözlük yaptığını söylüyor. Bekar olduğunu belirten Serap, yarışmada iddialı olduğunu ifade ediyor. Serap ise mesleğe, ailesinden birçok ismin bu işi yapması vesilesiyle başladığını söyledi.

Detaylar Geliyor...

Yorumlar

Betül Gönen Ikısıde çok kaliteli sanatkarlar