Kuaförüm Sensin sunucusu kimdir? Gözde Kansu kaç yaşında?

Kuaförüm Sensin sunucusu kimdir? Kuaförüm Sensin Gözde Kansu kim? aslen nerelidir ve kaç yaşındadır. Sorularının yanıtı araştırılıyor.

Google Haberlere Abone ol
Kuaförüm Sensin sunucusu Gözde Kansu kaç yaşında?

Kuaförüm Sensin sunucusu kimdir? Kuaförüm Sensin Gözde Kansu kimdir? aslen nerelidir ve kaç yaşındadır. Sorularının yanıtı Gözde Kansu hakkındaki bilgileri merak eden vatandaşlar tarafından araştırılmaya devam ediyor. Peki, Gözde Kansu kimdir?

Oynadığı filmler ve dizilerden tanıdığımız güzel oyuncu Gözde Kansu, en çok izlenen programlardan biri olan Kuaförüm Sensin'de sunucu olarak yer alıyor. Türk dizi tarihin en çok izlenenleri arasında yer alan Çiçek Taksi, Ayrılsak da Beraberiz ve En Son Babalar Duyar gibi bir çok projede yer alan Kansu en son İçerde ve Sen Anlat Karadeniz dizileriyle karşımıza çıkmıştı. Güzel oyuncu daha sonra Kuaförüm Sensin programına sunucu olarak geldi.

GÖZDE KANSU KİMDİR?

Aslen İzmirli olan güzel oyuncu Gözde Kansu, 1980 yılında İzmir’de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İzmir'de alan güzel oyuncu üniversite eğitimi için girdiği sınavı kazanarak Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümünü okudu.

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Kansu, mezun olduktan sonra İstanbul Şehir Tiyatroları'nın ekipleri ile çalıştı ve sonra onların Antalya turnelerine davet edilerek oyunculuğa ilk adımlarını attı.

Kansu ilk olarak 1995 yılında yayına başlayan Çiçek Taksi dizisi ile karşımıza çıktı. Buradaki başarısı ile beğeni toplayan güzel oyuncu 1999-2003 yılları arasında yayınlanan Ayrılsak da Beraberiz dizisinde daha sonra 2000 yılında Abuzer Kadayıf, Üzgünüm Leyla, 2002 yılında En Son Babalar Duyar, Yeter Anne, 2003 yılında Kurşun Yarası, 2004 yılında Mürüvvetsiz Mürüvvet ve Canım Benim, 2005 yılında Kısmet ve Haylaz Babam, 2006 yılında Cemile, 2008 yılında Dudaktan Kalbe ve Issız Adam, 2009 yılında Aşk Üçgeni, Bahar Dalları ve Neşeli Hayat, 2010 yılında Hanımın Çiftliği, 2011 yılında Al Yazmalım ve Cast-ı Olan mı Var, 2013 yılında Kutsal Bir Gün, 2014 yılında Ankara'nın Dikmeni, 2015 yılında Geçmiş, 2015 yılında Medcezir, 2017 yılında İçerde ve en son 2018 yılında Sen Anlat Karadeniz karadeniz projelerinde yer aldı.

Şuan Kuaförüm Sensin programında sunucu olarak yer alan güzel oyuncunun çalışmaları da devam ediyor.

Gözde Kansu kim

Yorumlar