Kuaförüm Sensin Öncü ve Özlem Aslan kim, kaç yaşında?

Kuaförüm Sensin yarışmasına üçüncü kez katılan Öncü ve Özlem Aslan ikilisi kimdir, kaç yaşındadır, yarışmaya nereden katılıyor? Öncü ve Özlem ikilisi daha önce iki kez yarışmaya katılmışlardı. Yarışmacılar bu kez de "Best Off"a katılarak bir kez daha hayranlarının karşısına çıkıyor.

Google Haberlere Abone ol
Kuaförüm Sensin Öncü ve Özlem Aslan kim, kaç yaş

Kuaförüm Sensin yarışmasından elendikten bir süre sonra tekrar yarışmaya dönen Öncü ve Özlem Aslan ikilisi, yarışmanın hayranları tarafın merak ediliyor. Peki Öncü ile Özlem ikilisi kaç yaşında, yarışmaya nereden katılıyor?

Kuaförüm Sensin Öncü'nün tam adı Öncü Aslan'dır.

29 yaşındadır. 

Yarışmaya İstanbul'dan katılıyor.

Özlem ile evlidir ve bir çocuk babasıdır.

Eşi Özlem Aslan ise 28 yaşında ve 15 yıldan beri bu mesleği icra ediyor.

Kuaförüm Sensin Öncü ve Özlem kaç yaşında?

- Öncü ve Özlem'in henüz bir yaşında olan minik kızları.

Yaptığım makyaj güzelleştirmez şahesere dönüştürür diyor. Makyajını seyirci ve yarışmacıların asla unutmayacağını söylüyor.

Öncü ise bu yarışmaya ders vermek için geldiğini söylerken herşeyde öncü olacağını söylüyor.

Ayrıca Özlem ve Öncü çifti evli. İkilinin ilk tanışmaları yolda olmuş.

Çiftimiz aynı salonda çalışıyorlar.

Aynı salonda çalışmaları kıskançlığa sebeb olduğunu söylüyorlar.

Yarışmayı kazanırlarsa Maldivlere gitmeyi istiyorlar.

BİRİNCİ OLDULAR

Öncü ve Özlem ikilisi son olarak 26 Temmuz 2019 Cuma günü yapılan finalde birinci olarak 10 bin liralık ödülün sahibi oldu. Daha önceki katılımlarında da birkaç birinci seçilmişlerdi.

Öncü Özlem Aslan çifti
Öncü ve Özlem Aslan çifti

 

Öncü ve Özlem Aslan çifti 23 Mart 2020 Pazartesi günü düzenlenen "Kuaförüm Sensin Best Off" yarışmasına katılan dört takımdan birisi oldu.

İkili daha önce yarışmaya iki kez katılmış her ikisinde de elenmişti; ancak şu ana kadar yarışmaya katılan isimler arasında en çok konuşulan, hayranları en fazla olan takımlardan birisi de Öncü ve Özlem olmuştu. Birbiriyle evli olan Öncü ve Özlem çiftlerinin bir de çocukları bulunuyor. 

Yarışmanın ilk bölümlerinde çocuklarını da programa getirerek eğlenceli anlara vesile olmuşlardı. 

Öncü ve Özlem çiftini sempatik kılan unsurlardan birisi ikisinin evli olması ve arkadaşlarına karşı hakaret içerikli hiçbir şekilde konuşmalarda bulunmamaları olmuştu. Rakiplerini sert bir şekilde eleştirebiliyorlar ancak hakaret hiçbir zaman etmiyorlar. 

Yarışmanın formatına uygun hareket ederek yarışmacılarla bir uyum içinde çalışmaya çabalayan Öncü ve Özlem çiftinin elenmelerinde en büyük rol rakipleri tarafından kendi aralarında kurulan ittifaklar olmuştu. Normal şartlarda ittifak kurulmaması halinde takımın elenmesi çok zordu. 

Çünkü her ikisi de işlerinde başarılı ve çalışkan isimlerdir. Ancak takımlar arasındaki ittifaklar nedeniyle yarışmadan sık sık elenme durumunda kaldılar.

 

Kaynak: Son Haberler

Yorumlar

Aslihan cetin Aposu ismihan asli taner ali betul sizi cok ama cok s.e.v.y.o.r.u.m.😘😘😘😍😍😍😍
Dilek gulsun Özlem veAslan
melike Ozlem abla cok basarilisin.seni seviyorum balikesirden selamlar
Selin Sizi çok seviyorumsiz bir numarasiniz
Melis Merhaba öncü ve özlem ben melis size bu yorumumu Gaziantep in ilcesi nizipten gönderiyorum ben öncelikle hayat ve özlemi seviyordum ama sonra onlar sıkıcı olmaya başladı sonra ben sizi sevdim sizi çok seviyorum kendinize iyi bakın bu arada mira ve sıla çok iyiler ve bide tuna ve mustafa abilerimde