Kuaförüm Sensin model Çiğdem kimdir?

Kuaförüm Sensin Çiğdem Çelik kimdir, nerelidir, kaç yaşında ve ne iş yapıyor? Yarışmada iki kez elendiği halde jüri heyetinin kararıyla geri dönen model Çiğdem hakkında merak edilenler şöyle:

Google Haberlere Abone ol

Kuaförüm Sensin yarışmasındaki takımlardan birinin üyesi de Çiğdem Çelik oldu. İlk olarak Ece Bingöl ve Ali Ekim'in takımında yarışan Çiğdem Çelik, o hafta takımı elenince son derece üzüntülü olduğunu belirterek, ayrılmak istemediğini söylemişti. Çelik, takımıyla uyum içerisinde çalışamadıklarını savunarak, bu nedenle düşük puanlar aldıklarını ileri sürmüştü. Durum böyle olunca jüri üyeleri Çiğdem Çelik'e ikinci bir şans verme kararı aldı. Dolayısıyla Çiğdem, yeni hafta gelen yeni takımda da yer almaya devam etti. Peki, Kuaförüm Sensin Çiğdem Çelik kimdir?

Show TV'de hafta içi her gün saat 12.30'da ekranlara gelen Kuaförüm Sensin yarışmasının bu haftaki yarışmacılarından biri de Çiğdem Çelik oldu. Modeller arasında yer alan Çiğdem'in biyografisi merak konusu oldu.

İşte Kuaförüm Sensin Çiğdem'in biyografisi:

Çiğdem Çelik 1979 yılında Bursa'da doğdu. Sosyal medyada takipçisi bol olan isimlerin başında gelmektedir.

İlk kez tv ekranlarına Yemekteyiz adlı program ile başlayan güzel yarışmacı Bulgaristan göçmeni bir annenin kızıdır.

Kuaförüm Sensin Çiğdem
Model Çiğdem Çelik

 

Annesi ve ablaları ile İstanbul'da yaşayan Çiğdem Çelik, Kova burcudur ve 37 yaşındadır. 1.65 boyunda 53 kilodur.

Daha önce İşte Benim Stilim ve İşte Benim Stilim All Star yarışmalarından tanıdığımız güzel yarışmacı en son İşte Benim Stilim All Star yarışmasında finale kadar gelmiş ve aldığı yüksek halk oylarıyla yarışmayı 3. olarak tamamlamıştı.

Daha önce özel bir havayolu şirketinde hosteslik yapmakta olan Çiğdem Çelik, ekranlarındaki yarışma kariyeri için bu mesleği bırakmıştır.

Kuaförüm Sensin Çiğdem Çelik, yarışmada iki kez elendiği halde, jüri heyetinin kararıyla geri dönmeyi başardı. Son olarak Tayfun ve Serap ikilisi ile birlikte yarışmaya başlayan Çiğdem Çelik'in bu kez istediğini alıp alamayacağı ise merak konusu oldu. 

Çünkü Çiğdem, şu ana kadar çalıştığı takım arkadaşları yüzünden birinci olamadıklarını, bu nedenle elendiklerini savunarak yarışmaya devam etmek istediğini belirterek gözyaşlarına boğulmuştu. 

Çiğdem'in ağlaması jüri heyetini etkilemişti. Bu nedenle Bülent Ersoy, Çiğdem'in kalması için girişimlerde bulunmuştu.

Öte yandan Çiğdem Çelik'in instagram hesabındaki takipçilerinin çok fazla olması, aynı zamanda bir sosyal medya fenomeni olarak değerlendirilerek yarışmaya bilinçli şekilde bırakıldığı da ileri sürülüyor. 

Yorumlar