Kuaförüm Sensin Aleyna Deniz kimdir, kaç yaşında?

Kronavirüs sebebi ile ekranlara ara veren sevilen yarışma programı Kuaförüm Sensin bugün yeniden yayına başladı. Yeni modellerden Aleyna Deniz'in kim oldu, kaç yaşında olduğu merak edilen konular arasına girdi. Kuaförüm Sensin Aleyna Deniz kimdir, kaç yaşında detayları haberimizde

Google Haberlere Abone ol
Kuaförüm Sensin Aleyna Deniz kimdir, kaç yaşında?

Koronavirüs salgını sebebi ile yayına ara veren sevilen yarışma programı Kuaförüm Sensin tekrar ekranlara döndü. Yarışmaya yeni katılan modellerden Aleyna Deniz'in kim olduğu merak edildi. Kuaförüm Sensin Aleyna Deniz kimdir, kaç yaşında, boyu, bedeni, kilosu? Detayları haberimizde.

Kuaförüm Sensin Saadet ve Ramazan'ın yeni modeli Aleyna Deniz oldu. Güzelliği ile dikkatleri üzeirne çeken model Aleyna Deniz hakkında detaylar merak edildi. Peki Kuaförüm Sensin modeli Aleyna Deniz kimdir, kaç yaşıda, boyu, kilosu, bedeni ve instagram adresi nedir? İşte detaylar...

Kuaförüm Sensin yetenekli kuaför ve makyözlerinden Saadet Dinçer ve eşi Ramazan Arıkan'ın modeli Aleyna Deniz oldu. Güzelliği ile dikkat çeken model hakkında detaylar haberimizde.

Kuaförüm Sensin Aleyna Deniz kimdir, kaç yaşında?

Kuaförüm Sensin Aleyna Deniz 3 Aralık 2000 yılında doğdu. 20 yaşında olan güzel model Nişantaşı Üniversitesi'nde havacılık bölümünde halen öğrenci.

Model olan yarışmaya katılan Aleyna Deniz  1.75 boyunda, 56 kilogram ve 36 beden.

Profesyonel mankenlik yapan model güzelliği ile dikkatleri üzerine çekti.

Oyunculuk alanında da kendini göstermek isteyen modelin burcu yay.

Kuaförüm Sensin Aleyna Deniz instagram hesabı şu şekilde: @alleynadeniz

İnstagramda 31.4 bin takipçisi var.

Kuaförüm Sensin Aleyna Deniz

Yorumlar