Kuaförüm Sensin 26 Haziran Hafta Finali Puan Durumu, kim birinci oldu?

Kuaförüm Sensin 26 Haziran hafta finali puan durumu netleşti. Hafta birincisinin belli olduğu programda bugün bir takım eleniyor. Elenen takım ile birinci olan takım merak konusu oldu. İşte puanlar ve sonuçları:

Google Haberlere Abone ol
Kuaförüm Sensin 26 Haziran Puan Durumu

Kuaförüm Sensin 26 Haziran günü 274. Bölüm ile hayranlarının karşısına çıkıyor. Hafta finalinin düzenlendiği bugün yarışmaya veda eden takım ile yarışmanın birincisi takım belli oluyor. Haftanın dördüncü gününe Show TV'de ekrana gelen yarışmaya, geçen hafta elenen İlker ve Duygu'nun yerine gelen yeni takım ile başlamıştı. Yeni takımın kendini tanıtmasından sonra günün konsepti de açıklandı. Yarışmacılar açıklanan konsepte göre maharetlerini bugün ortaya koyacak, haftanın ilk gününde alacakları puanla avantaj elde etmeye çalışacaklar. Peki, Kuaförüm Sensin 26 Haziran puan durumu nasıl oldu, kim birinci oldu?

Bülent Ersoy, Işıl Reçber ve Seçkin Süngüç'ün jüriliğini üstlendiği yarışmanın bu haftanın ilk gününde 273. Bölümü yayınlanıyor. Yarışmaya bu hafta Kuaför Turan Taş, Makyöz Zeynep Oktay ve Model Damla Gümüş yeni takım olarak katıldı. Yeni takımın da katılmasıyla birlikte yarışmacılara "Assolist Saçı ve Makyajı Konsepti" verildi. Yarışmacılar bu konsept çerçevesinde hünerlerini ortaya koyacaklar. 

Yarışmannın dünkü etabında Mustafa ve Tuna ikilisi bir kez daha birinci oldu. Haftalık puan tablosunda da ikili önde görünüyor.

Yeni takımı olşuturan isimlerden Kuaför Turan Taş yarışmaya Kıbrıs'tan, Makyöz Zeynep Oktay ve Model Damla Gümüş ise İstanbul'dan katılıyor.

BİRİNCİ TAKIM

Yarışmanın bugünkü hafta finalinde birinci olan takım Mustafa-Tuna ikilisi oldu. İkili 10 bin liralık ödülü kazandı.

ELENEN TAKIM BELLİ OLDU

Bu hafta elenen takım, Turan ve Damla takımı oldu. Yarışmada en düşük puanı alan takım elenmekten kurtulamadı. Turan'ın takım arkadaşı Zeynep hafta içinde diskalifiye olmuştu. Bu nedenle Turan ile Damla tek başına kalmıştı.

KUAFÖRÜM SENSİN HAFTALIK PUAN TABLOSU

Kuaförüm Sensin 23 Haziran puan tablosunda son durum şöyle:

    TABLO  Pazartesi   Salı   Çarşamba  Perşembe Cuma   TOPLAM 
Bilal - Buse   9  15  11  13   48
Songül - Yağmur  8  15 7  10    40
Turan - Zeynep (Yeni)  7  3  7 14   36
Mustafa - Tuna   13  14 14   13   54


GEÇEN HAFTA NELER OLDU, KİM ELENDİ, KİM KAZANDI?

Yarışmanın geçen Cuma günü yayınlanan 269. Bölümü'nde kazanan takım ile elenen takım belli oldu. Yarışmada Songül ve Yağmur ikilisi birinci ödülü alırken, haftanın en düşük puanını alan İlker ve Duygu ise yeni geldikleri haftada elenen takım oldular.

Geçen haftanın puan tablosu ise şöyle oldu:

    TABLO  Pazartesi   Salı   Çarşamba  Perşembe Cuma   TOPLAM 
Bilal - Buse  10  7  11  6 11  45
Songül - Yağmur 15  8  10  7 14  54
İlker - Duygu 7  10 12  44
Mustafa - Tuna  14  8  12  12  9 53


Yarışmanın dünkü bölümü full tek parça:

Yarışmanın geçen hafta Cuma günü yayınlanan son bölümü full tek parça izle:

Yorumlar