Kripto paralarda son durum nedir, Bitcoin çıkar mı?

Kripto paralarda son durum nedir, Bitcoin çıkar mı, yeniden 30 bin dolar seviyelerini görür mü? Uzmanlar bu konuda neler diyor?

Google Haberlere Abone ol
Kripto paralarda son durum nedir, Bitcoin çıkar mı

Kripto paralarda son durum nedir, Bitcoin çıkar mı, yeniden 30 bin dolar seviyelerini görür mü? Uzmanlar bu konuda neler diyor?

Bir çeşit otomatik kripto bülteni mesajı:

Son günlerde aşırı volatile yaşanıyor Kripto borsalarındaki fiyatlarda. Bu aslında ayı sezonunun kapanacağına ve yeni bir boğa sezonuna çok yavaş olsa girileceğine işaret.

Önceki 2 boğa döneminde gördüğümüz üzere: Bu türden konsolidasyon dönemlerinde bilhassa Pazartesi günleri (gerek gece gerekse gündüz) Bitcoin'de bir kaç yüz dolarlık ila bin beş yüz dolara kadar çıkan - düşüşler ve yükselişler görülebilir.

Tabi bu altcoinlerde çok daha fazla hissedilecek.

Bu düşüş ve yükselişler kendi içinde kademeler halinde bir üst basamağa da çıkabilirler, bir aşağı da inebilirler.

Cesareti olan bu dönemde trade yapıp zararlarının önemli bir kısmını kapatabilir, yahut hiç zarar etmemişken durduk yere zarara girebilir. Veyahut parasını katlayabilir. Biz genelde zarar edenleri duyuyoruz. Kazananlar da jerhalde borç isteriz korkusuyla kazandıklarını söylemiyorlar.

Bana sorsanız başınıza başka dert almayın, önceden belirlediğüniz yüksek satış fiyatlarını beklemeye devam edin derim.

Ancak tüm bunları yatırım tavsiyesi değildir.

30 SEVİYESİNİ GÖREBİLİR DİYEN DE VAR

Bybit Türkiye Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü haftanın ilk iş gününde yaptığı değerlendirmede: "Kripto paralar temmuz ayının yoğun gündemi sonrası rahatlama yaşıyor.

Bitcoin yeniden 24.000$ üzerine çıkarken kripto paralarda yükseliş beklentimiz devam ediyor.

Özellikle ABD’nin son istihdam raporları bize resesyonun çok derin olmadığını gösterirken, aynı zamanda bu hafta çarşamba günü de gelecek olan ABD TÜFE verileri ile ekonomiyi tartma fırsatımız olacak.

Kripto paralarda son durum nedir, Bitcoin çıkar mı, yeniden 30 bin dolar seviyelerini görür mü Uzmanlar bu konuda neler diyor
Kripto paralarda son durum nedir, Bitcoin çıkar mı, yeniden 30 bin dolar seviyelerini görür mü Uzmanlar bu konuda neler diyor

 

Korku ve açgözlülük göstergeleri bir yana hassasiyet göstergelerinin fiyattan pozitif ayrıştığını görüyoruz. O nedenle ilginin giderek arttığı kripto paralar yeniden çıkış fırsatı yakalayabilir ve 30.000$ beklentimize doğru hareketlenebilir.

Henüz kripto paralara ilişkin kuvvetli bir para girişi olmasa da piyasa mevcut likit durumu ile 30.000$ seviyesini test edebilir.

Borsalardan BTC çıkışları Bitcoin fiyatı olumlu olurken, madencilik firması Core Scientific temmuz ayında 1975 adet Bitcoin sattığını açıklayarak elinde kalan 1205 adet BCT’yi de satacağını açıkladı.

Rakamlara da bakılınca en kötünün geride kaldığını görebiliyoruz. Bu hafta 9 Ağustos’ta Hedera ağ güncelleme, 11 Ağustos Ethereum Goerli Çatalanması ve 13 Ağustos’ta Monero ağ güncellemesi önemli olacak." sözlerine yer verdi.

 

Yorumlar