Kripto para neden düşüyor yorumlar ne diyor?

Kripto yatırımcılarını üzen gelişmeler yaşanıyor. Bu nedenle yatırımcısı şu anda harıl harıl "kripto para neden düşüyor?" sorusunun cevabını arıyor.

Google Haberlere Abone ol
Kripto para neden düşüyor yorumlar ne diyor?

Yeni nesil para birimi kriptoya yatırım yapanları üzen gelişmeler yaşanıyor. Kripto parada beklenmeyen bir düşüş oldu. Yatırımcılar, "kripto para neden düşüyor?" sorusunu sorarak cevabını arıyor. Peki, kripto paraya ne oldu, neden düşüş yaşanıyor? 

Kriptonun neden düştüğüne dair yorumlar genellikle aynı konu üzerinde yoğunlaşıyor. 

İşte kripto paranın neden düştüğüne dair gelen son yorumlar: 

14bin dolar altına inmedikçe bence yükseliş trendinde bir bozulma olmaz ama yinede neşemiz kaçtı birazcık..canlı yayın olursa çok seviniriz..ben daima hodl pozisyonindayım benim için çok sorun değil ama yeni yatırımcılar panikleyebilir yayın çok faydalı olur o yüzden..

 

Nasip. :) Şuan abd de olacaklari piyasa yorumluyor işte. En kolay manuple edilen kripto. Ne de olsa hesap soran yok. Borsalarda devre kesici yok. 24 saat açık. Daha önce de yazdim sirtimizdan donumuzu çekseler kim çekti anlamayiz. Regulasyonlar çıkana kadar böyle.

 

#BITCOIN %50 artınca iyi hoş. %10 düşünce herkes yok 10.000 , yok boğa bitti . Düzeltme sağlıklıdır. Parabolic olarak yükselmesi daha da korkutur beni. Düşüşü sert olur. Böylesi çok daha güzel Oldu 3 Yukarı 1 Aşağı

 

 

Kripto paralar eksi yazmaya başladı; daha da ilginç olan ise, #UsdTTry / Tether 8.37 - Destek - / 8.51 bandında dalgalanıyor. Pazartesi günü #UsdTry'de yukarı yönlü gaplı açılış bekleyenler, aşağı yönlü gaplı açılış görebilir. Dipçe: Yarın akşamı görelim...

 

Twitter'da Coinkolik isimli kullanıcı tarafından yapılan bazı yorumlar ise şöyle:

Kripto para dünyasında bugün neler oldu? RaptiyeABD’nin yeni başkanı Joe Biden oldu. RaptiyeBitcoin, Joe Biden’ın başkanlığını ilan etmesinin hemen ardından ciddi bir düşüş yaşamaya başladı. BTC, şu an 14.802 dolardan işlem görüyor.

 

(YFI), son 1 saat içerisinde %12 oranında değer kaybı yaşadı. RaptiyeJapon finans devi SBI Holdings, XRP’nin döviz piyasasında kullanımını test etmeye hazırlanıyor.

 

Dünyanın en ünlü mesajlaşma uygulaması WhatsApp, artık para transfer edebilmek için kullanılabilecek. RaptiyeDev oyun şirketi CAPCOM, saldırıya uğradı. Hacker’lar hassas veriler karşısında 11 milyon dolarlık BTC istedi. RaptiyeAave (AAVE), son 24 saatte %14 oranında değer kazandı.

 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Murat Uysal, görevinden alındı. Yerine Naci Ağbal atandı. RaptiyepTokens BTC (PBTC) isimli DeFi Token’ı son 24 saatte %57 oranında geriledi.

 

 

Yorumlar