Kral Şakir Devler Uyandı filmi ne zaman?

Kral Şakir'in yeni filmi "Devler Uyandı" Vadistanbul'da düzenlenen unutulmaz bir gala ile tanıtıldı. Sanat, eğlence ve cemiyet hayatından ünlü isimler ve çocukları, bu büyülü geceye katıldı. Film 16 Şubat'ta sinemalarda!

Google Haberlere Abone ol
Kral Şakir Devler Uyandı filmi ne zaman?

Türkiye'nin sevilen çizgi karakteri Kral Şakir, son filmi "Kral Şakir: Devler Uyandı" ile Vadistanbul'da düzenlenen etkileyici bir galada izleyicilerle buluştu. Sanat, eğlence ve sinema dünyasından seçkin isimlerin katılımıyla gerçekleşen gala, renkli ve eğlenceli anlara sahne oldu.

ÜNLÜ İSİMLER ÇOCUKLARIYLA BİRLİKTE GECEDE

Gala gecesine, Görkem Sevindik, Sinem Öztürk, Alper Kul, Uzman Dr. Seda Ülgen, Banu Ilıcalı, Ece Ilıcalı, Esat Yontuç, Gizem Hatipoğlu, Akasya Aslıtürkmen, Polat Yağcı, Jess Molho, Güzide Mertcan ve T.C. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu gibi ünlü isimler, çocuklarıyla birlikte katıldı ve gecenin parlayan yıldızları oldu.

KRAL ŞAKİR VE ARKADAŞLARIYLA KEYİFLİ ANLAR

Film öncesinde çocuklar, Kral Şakir, Fil Necati ve Canan ile keyifli vakit geçirme fırsatı buldu. Ardından, filmin büyülü dünyasına adım atan minik izleyiciler, macera dolu anlar yaşadı.

VAROL YAŞAROĞLU'NDAN ANLAMLI MESAJLAR

Grafi2000'in Kurucu Ortağı ve Kral Şakir'in Yaratıcısı Varol Yaşaroğlu, İstanbul'daki yoğun ilginin kendisini çok mutlu ettiğini belirtti. Yaşaroğlu, "Kral Şakir evrenini yaratırken amacımız çocukları eğlendirirken aynı zamanda onlara önemli konularda farkındalık kazandırmaktı. Bu amacın gerçekleştiğini görmek bizi gururlandırıyor" dedi.

SİNEMALARDA GÖSTERİM TARİHİ BELLİ OLDU

Kral Şakir: Devler Uyandı filminin 16 Şubat'ta sinema salonlarında izleyici ile buluşacağı açıklandı. Bu eğlenceli ve öğretici filmi kaçırmayın!

Yorumlar