KPSS Ön Lisans sonuçları açıklandı mı?

KPSS Ön Lisans sonuçları ne zaman açıklanacak, sonuçların açıklanacağı tarih belli oldu mu? İşte detaylar:

Google Haberlere Abone ol
KPSS Ön Lisans sonuçları açıklandı mı?

ÖSYM tarafından 25 Ekim tarihinde gerçekleştirilen KPSS Ön Lisan düzeyi için sonuçlar merakla bekleniyor. ÖSYM'nin sınav takviminde yer alan bilgilere göre, 2020 KPSS Ön Lisans sonuçları 26 Kasım'da ilan edilecek.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi’nin (ÖSYM) 25 Ekim tarihinde düzenlediği Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Ön Lisans sonuçları 26 Kasım’da açıklanacak. İki yıllık üniversite mezunu adaylarının kamu kurumlarında görev alabilmek adına katıldığı sınavın sonuçlarının ardından ise yerleştirme işlemleri yapılacak.

KPSS ön lisans sonuçları 26 Kasım'da erişime açılacak.

Adaylar sınav sonuçlarını, T.C. Kimlik Numarası ve şifreleri ile ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden veya mobil uygulamalarından öğrenebileceklerdir.

Sınav Sonuç Belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir. Sonuç bilgilerinde adayların testlere verdikleri doğru ve yanlış cevap sayıları ve KPSS puanları yer alacaktır.

İnternet sayfasında ilan edilen sonuç bilgileri adaylara tebliğ hükmündedir. ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi’nde kayıtlı kimlik bilgilerinde değişiklik olan adayların, daha önce almış oldukları sınav/yerleştirme sonuçları, değişen kimlik bilgilerine göre yeniden düzenlenmez.

Yorumlar