Köstebekgiller Caner kim?

Köstebekgiller isimli dizide Caner karakterini canlandıran oyuncu kimdir? İşte Caner hakkında merak edilen bilgilerden bazıları:

Google Haberlere Abone ol
Köstebekgiller Caner kim?

TRT Çocuk kanalında 2012 yılında yayınlanmaya başlayan animasyon ve gerçek karakterlerden oluşan dizi çocukların en çok beğendiği yapımlar arasında yer alıyor. Dizide Caner ve Pelin karakterleri ise çocuklar tarafından hala ilgiyle takip ediliyor. Peki, Köstebekgiller Caner kimdir? 

Öncelikle Köstebekgiller hakkında detaylı bir bilgi verelim. Dizi 26 Mart 2012'de TRT Çocuk'ta başladı. Türkiye'de gerçek ve animasyon karakterlerin bir arada olduğu ilk dizi projesidir. Daha sonra Keloğlan isimli dizide de benzer bir yöntem denenmiştir. 

Dizinin ana kahramanı Pelin'dir. Pelin şirin bir kız çocuğudur. Bir şeyler öğrenmek için çok meraklıdır. Özellikle hayvanlar ve onların gizemli yaşamlarını öğrenmek için sürekli kitaplar okur, internet üzerinden çeşitli bilgiler edinir.

Köstebekgiller Caner kim?

Yeni taşındıkları ev, aynı zamanda Pelin için yeni bir maceranın başlangıcıdır. Pelin daha ilk günden taşındıkları evi ve çevresini keşfetmeye başlar. Bu arada kendi bahçesinde yaşayan Köstebekgillerden habersizdir. Köstebekgiller, Dede köstebek, Baba köstebek, Anne köstebek, Boyo, Süslü ve Bebi’den oluşan sevimli bir ailedir. Pelin ilk olarak komşusu Caner’le tanışır. Caner yaramaz bir çocuktur. Daha ilk andan itibaren Caner ve Pelin hiç anlaşamazlar. Caner, Pelin’e kötü davranmaktadır, ondan uzak durmak istemektedir.

Köstebekgiller Caner kim?

Yeryüzünde olan bu gerginlik Köstebekgiller’e de etki eder. İnsanların toprak üstünde gezinmeleri yüzünden Köstebekgillerin evi yıkılır. Bir süre sonra Pelin’in bahçesindeki yıkılan yuvalarını, Caner’in bahçesindeki bir ağacın altına taşımak zorunda kalırlar. Bu esnada Pelin Köstebekgillerle tanışır ve onlara yardım etmeye başlar.

Pelin için yeni ev, güzel bir macerayla başlamıştır. Caner ise Pelin’in bir şeyler saklandığından emindir. Ne sakladığını öğrenmeye çalışır.

Köstebekgiller'de Caner daha sonra Pelin'in büyük sırrına vakıf olur ve onunla birlikte Köstebekgiller'e daha iyi bir hayat sunmaya gayret eder. 

CANER KARAKTERİNİ KİM CANLANDIRIYOR

Köstebekgiller Caner kim sorusunun cevabı Yiğit Ege Yazar olacak. 

Yiğit Ege Yazar, sinema ve dizi oyuncusudur.

Yiğit Ege 30 Eylül 2000 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. 

Köstebekgiller dizisinde Caner ismiyle tanındı.

2009 yılında Kanal-İ-zasyon filmiyle ilk sinema serüveni başladı.

Köstebekgiller 2: Gölgenin Tılsımı,

Köstebekgiller Caner kim?

Köstebekgiller: Perili Orman ve Kardeşler gibi sinema filmleri ile Dengi Dengine dizisinde rol aldı.

Rol Aldığı Diziler:

Dengi Dengine (2019)

Rol Aldığı Sinema Filmleri:

Kardeşler (2018)

Köstebekgiller: Perili Orman (Caner, 2015)

Köstebekgiller 2: Gölgenin Tılsımı (Caner, 2015)

Kanal-İ-zasyon (2009)

Yorumlar