Kosova-İsrail maçı için sıkı güvenlik önlemleri

Kosova ile İsrail milli takımları arasındaki maç öncesinde Kosova polisinin aldığı sıkı güvenlik önlemleri, spor müsabakasının güvenli bir şekilde gerçekleşmesini amaçlıyor. Önlemler arasında stadyum çevresindeki güvenlik tedbirlerinin artırılması ve izleyicilerin uyması gereken kurallar yer alıyor.

Google Haberlere Abone ol
Kosova-İsrail maçı için sıkı güvenlik önlemleri

Kosova polisi, Kosova ile İsrail milli takımları arasında Priştine'de oynanacak olan önemli maç için kapsamlı güvenlik önlemleri aldığını duyurdu. Bu karşılaşmanın ulusal ve spor açısından önemine vurgu yapan polis yetkilileri, müsabakanın sorunsuz bir şekilde yönetilmesi ve yürütülmesi için planlanan tedbirleri açıkladı.

MAÇA ÖZEL GÜVENLİK STRATEJİSİ

Polis tarafından açıklanan güvenlik önlemleri arasında, maç öncesi, sırası ve sonrasında güvenlik tedbirlerinin arttırılması, düzenin ve kamu güvenliğinin sağlanması yer alıyor. Polis, olası yasa dışı eylemlere karşı gerekli önlemleri alacak ve istikrarsızlığa neden olabilecek olumsuzluklarla mücadele edecek. Ayrıca, spor müsabakası öncesinde, sırasında ve sonrasında hem stadyumun çevresinde hem de gerekli görüldüğünde şehir genelinde ön güvenlik önlemleri alınacak.

İZLEYİCİLER İÇİN KURALLAR VE YASAKLAR

Müsabakayı izlemeye gelecek sporseverler için belirlenen kurallar da paylaşıldı. Stadyum çevresindeki yollarda sadece yaya trafiğine izin verilecek. Stadyum içinde ve çevresinde, ırkçı veya yabancı düşmanı materyaller, siyasi veya dini tanıtım malzemeleri, cam ve plastik şişeler, alkollü içecekler, yiyecekler, şemsiyeler, silahlar veya silah olarak kullanılabilecek diğer aletler, kameralar ve piroteknik maddelerin taşınması yasaklanacak.

MAÇIN ERTELENME TARİHİ VE NEDENİ

Kosova ile İsrail arasında oynanacak olan 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri I Grubu yedinci hafta maçı, önceden 15 Ekim'de oynanması planlanmışken, İsrail yetkililerinin güvenlik gerekçesiyle milli takımın yurtdışına çıkmasına izin vermemesi nedeniyle 12 Kasım’a ertelenmişti.

Yorumlar