Koronavirüsü bilinçli yayan bu insanlar kim?

Çin'den başlayarak dünyaya hızla yayılan ve binlerce insanın ölümüne neden olan Korona Virüsü'nün dünyaya birileri tarafından bilinçli yayıldığı görülüyor. Çin'de, Avrupa'da ve Türkiye'de güvenlik kameralarına yakalanan kişiler kim?

Google Haberlere Abone ol
Camide korkutan korona virüsü yayma videosu

Çin, İran, İtalya, İspanya, Fransa ve Türkiye'da dahil dünyanın bütün ülkelerini etkisini altına alan korona virüs dünyayı kasıp kavuruyor. Dün 627 kişinin hayatını kaybettiği İtalya'da ölü sayısı 4 binleri geçti.

Dünyaya korku salan ve ekonominin durma noktasına getiren Korona virüsü için dünyanın bir çok ülkesinden şok eden görüntüler ortaya çıkmaya başladı. Yarasadan insan oğluna bulaştığı iddia edilen korona virüsünün birileri tarafından yayıldığı iddia ediliyor.

Çin, Belçika ve Türkiye'de yayınlanan videolarda birilerin virüsün yayılması için virüsü bilinçli olarak yaydığı görülüyor. 

Belçika'da bir otobüste yolculardan birinin virüsü otobüse bulaştırma görüntüleri herkesi şoke etmişti.

Çin'de ise birçok güvenlik kamerası şoke edici görüntüler yakalamıştı. Çok sayıda insan, taşıdığı virüsü bilinçli bir şekilde yaymak için çeşitli hareketlerde bulunuyordu. Kimisi asansöre tükürüyor, kimisi yoldan geçen insanların arkasından gizlice onlara bulaştırmaya çalışıyordu.

TÜRKİYE'DE DE BENZER GÖRÜNTÜLER

Son olarak Tükiye'de ortaya çıkan videoda bir kişi tükürdüğü elini caminin duvarlarına sürüyor.

Video sosyal medyada büyük yankı uyandırırken olaya neden olan kişinin yakanması için İçişleri Süleyman Soylu'ya çağrıda bulunuldu.

Benzer bir durum Çin ve Belçika'da yaşanmıştı.

Belçika´nın başkenti Brüksel´de metroya binen bir adam, yüzündeki maskeyi aşağıya çekerek parmaklarını ağzına götürmüştü. Parmaklarını tükürükle ıslatan adam ardından metroda bulunan tutunma demirlerine sürmüştü. O görüntüler sosyal medyada infiale neden olmuştu. Videonun corona paniği nedeniyle büyük tepki çekmesi üzerine adamın gözaltına alınmıştı.

Çin'de Korona Virüsü'nü bilerek yaymaya çalışanlar gizli kameraya böyle yakalanmıştı.

 

Kaynak: SonHaberler

Yorumlar