Koronavirüs hastasından: Doktorları ağlatan not

Koronavirüs hastası yoğun bakımdan çıkar çıkmaz, konuşamadığı için doktorlara bir not verdi. Notu okuyan doktorlar gözyaşlarını tutamadı. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde tedavisi devam eden bir koronavirüs hastası yoğun bakımdan çıkar çıkmaz doktorlardan bir şey istedi.

Google Haberlere Abone ol
Koronavirüs hastasından: Doktorları ağlatan not

Koronavirüs salgını tüm hızıyla yayılmaya devam eden. Geçtiğimiz günlerde koronavirüs sebebi ile yoğun bakıma alınan 41yaşındaki bir müzisyen, yoğun bakımdan çıkar çıkmaz doktorlara bir not verdi. Notu okuyan doktorlar gözyaşlarını tutamadı. 

41 yaşındaki müzisyen koronavirüs semptomları gösterdikten sonra Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde tedaviye alındı. Bir süre sonra nefes almakta güçlük çeken kişi entübe edilerek solunum cihazına bağlandı. 9 gün sonra iyileşti ve normal servise alındı. Servise alınmadan önce ise duygu dolu o notu yazdı. 

DUYGULANDIRAN NOT

Konuşmakta güçlük çeken hasta kendisine uzatılan kağıt ve kaleme şunları yazdı: “Eşim meraktan ölmüştür, yarın ya da öbür gün servise çıkacağımı arayıp söylerseniz ömür boyu duacınız olurum.”

KORONA HASTASI NOTU

Kaynak: Hürriyet

Yorumlar

semih bayrak iyi günler SAKARYA/karasu'dan ulaşıyorum size burda bir bayilik açmak istiyorum dönüş sağlanırsa mutlu olurum 0554 653 85 56