Kore cilt bakımı nasıl yapılır, ürünleri nelerdir?

Kore cilt bakımı, güzelliğine ve cilt bakımına düşkün hanımların tercih ettiği bakımlar arasında. Ancak Kore cilt bakım rutini bizim bildiğimizden biraz farklı ve adımları biraz fazla. Peki Kore cilt bakımı nasıl yapılır, Kore Cilt Bakım ürünleri nelerdir? İşte Kore cilt bakımı ile ilgili detaylar..

Google Haberlere Abone ol
Kore cilt bakımı nasıl yapılır, ürünleri nelerdir?

Kore cilt bakımı, bildiğimiz bakımlardan biraz daha farklı ancak kadınların tercih ettiği bakımlar arasında. Kore Cilt Bakım rutini bizim bildiğimiz temizle, tonikle, nemlendir adımlarından biraz daha fazla. Kore cilt bakım rutini 10 ile 18 arası adımlar içeriyor. Yanlış duymadınız, cilt bakım adımları 10 ile 18 arasında. Peki Kore Cilt Bakım rutini nedir, nasıl yapılır, hangi ürünler kullanılır? İşte merak edilen tüm detaylar...

Kore'de uygulanan ve etkisi kanıtlanmış olan bu bakım rutinin 10 basamağını sizler için paylaşıyoruz.

Cilt Temizleme, tonik uygulama, ampul kullanımı, essence veya emülsiyon uygulama, serum uygulama, nemlendirici ve en son güneş koruması…

Kore Cilt Bakım Rutini

YAĞ BAZLI TEMİZLEYİCİ: Cildi derinlemesine emizler ve arındırır. Kuru yüze masaj yapılarak uygulanır ve ardından durulanır. Kore Yağ bazlı temizleyici fiyatları 29 TL ile 300 TL arasında değişiklik gösterir.

Kore cilt bakım ürünleri

SU BAZLI TEMİZLEYİCİ: Yağ bazlı temizleyiciden sonra kalan kirleri derinlemesine temizlemek için yapılır. Su ile birlikte uygulanır ve köpük oluşturulur. Köpükle iyice yıkama yapıldıktan sonra durulanır. ( 30 ile 90 TL arasında değişiyor)

EKSFOLİASYON NAMI DİĞER PEELING: Cildi ölü  deriden arındırır. Ve sonrasında uygulanacak ampul ve serum için uygun ortamı hazırlar. (70 TL ile 211 TL arası değişiyor)

TONİK UYGULAMA: Cildin nem dengesini oluşturur ve arınmanın ardından PH dengesini sağlar. (39 ile 450 TL arası değişiyor)

ESANS UYGULAMA: Hücre yenilenmesi için uygulanan bir adımdır. Kuruyan cildi nemlendirerek, onarımını sağlar. Cilde bir kaç damla damlatılır ve daha sonra parmak uçları ile cilde hafif masaj yapılır. (50 TL - 400 TL)

Kore cilt bakımı

SERUM YA DA AMPUL UYGULAMA : Sorunlu cildi onarır. Parmak uçları ile cilde hafif masaj yaparak uygulanır. (50 - 550TL)

DETOX MASKE (Yaprak ya da Sürülebilir): Cildi beslemek için gerekli bir adımdır. Haftada bir iki kez yamakta fayda var. (26 TL - 250 TL)

GÖZ BAKIM ADIMI: Göz çevresinin bakımı için gereklidir. (50 TL - 300 TL)

Kore cilt bakım ürünleri

NEMLENDİRME: Cildi nemlendirir ve kırışıklıkları yok eder. Parmak uçları ile masaj yaparak uygulanır. (73 TL - 605 TL)

GÜNEŞ KORUYUCU ADIMI: Cildi korumak için gereklidir. Yaşlanmayı geciktirir. (146 TL - 217TL)

Yorumlar