Konya'da kavga anı güvenlik kamerasında

- Suriyeli bir grupla esnaf arasında çıkan silahlı kavgada 4 kişi yaralandı - Kavga ve bir marketin camlarının kırılma anı güvenlik kameralarınca görüntülendi

Google Haberlere Abone ol
Konya'da kavga anı güvenlik kamerasında

KONYA (AA) - Konya'da Suriyeli grupla esnaf arasında çıkan kavgada 4 kişi yaralandı.

İddialara göre, merkez Meram ilçesi Sırçalı Medrese Caddesi'nde, iki Suriyeli grup arasında oruç tutmadıkları gerekçesiyle tartışma yaşandı.

Olay, kısa sürede bıçaklı ve sopalı kavgaya dönüştü. Yakınlardaki markette çalışan Mehmet Büyüksamancı (25) ve Muhammed Selim Sertdemir (25), kavgayı ayırmaya çalışırken saldırıya uğradı.

İş yerine zarar verildiği olayda, Büyüksamancı ve Sertdemir yaralandı. Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kavgaya müdahale eden polis ekipleri, Ömer Mansur ve Amir Muhammed'i suç aleti bıçak ve kurusıkı tabancayla gözaltına aldı. Yaralı olduğu belirlenen iki şüpheli, tedavi için farklı bir hastaneye götürüldü.

Suriyeli grubun, aralarındaki kavgayı ayırmaya çalışan market çalışanları ile kavgası ve iş yerine zarar verme anı, güvenlik kameralarınca görüntülendi.

Yorumlar