Kontrolden çıkan araç yayalara çarptı: 1 ölü, 3 yaralı

- Adana'da hafif ticari aracın çocuk arabası ve kaldırımda yürüyenlere çarptığı kazada, 4 yaşındaki Aslı yaşamını yitirdi, annesi ve ablası ile bir çocuk yaralandı

Google Haberlere Abone ol
Kontrolden çıkan araç yayalara çarptı: 1 ölü, 3 yaralı

ADANA (AA) - Adana'da hafif ticari aracın kaldırımda yürüyenlere çarpması sonucu, çocuk arabasındaki 4 yaşındaki Aslı Savcı öldü, ikisi çocuk 3 kişi yaralandı.

Alına bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesi Yenibey Mahallesi Eminağa Caddesi'nde henüz sürücüsü belirlenemeyen 01 BPN 82 plakalı hafif ticari araç, önce yol kenarında park halindeki 01 UL 618 plakalı motosiklet ve 31 MC 371 plakalı kamyonete, daha sonra da kaldırımda yürüyen yayalara ve çocuk arabasına çarptı.

Kazada Hediye (26), çocuk arabasındaki kızı Aslı (4) ve diğer kızı Sultan Savcı (8) ile aynı kaldırımda yürüyen Enes Kılınç (12) ağır yaralandı.

Çarpmanın etkisiyle çocuk arabasından fırlayarak aracın altında sürüklenen 4 yaşındaki Aslı ile diğer yaralılar, özel bir hastaneye kaldırıldı.

Aslı Savcı müdahaleye rağmen kurtarılamadı, yaralılardan Sultan Savcı ile Enes Kılınç ise yapılan müdahalenin ardından Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesine sevk edildi.

Polis ekipleri, olay yerinden kaçak sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı.

Yorumlar