Koçtaş'ta "dev" indirimler başladı

- Koçtaş'ta Dev Sezon Finali kampanyasıyla ağustos boyunca birçok üründe fırsatlar sunuluyor

Google Haberlere Abone ol
Koçtaş'ta "dev" indirimler başladı

İSTANBUL (AA) - Koçtaş, gelenekselleşen "Dev Sezon Finali" ile yüzlerce üründe geçerli olacak "dev" indirimlerle evini güzelleştirmek isteyenlere avantajlar sunuyor.

Şirket açıklamasına göre, Koçtaş, her yıl olduğu gibi bu yıl da ağustos ayında Dev Sezon Finali kampanyası düzenliyor. 31 Ağustos'a kadar geçerli olacak Dev Sezon Finali kampanyası ile bahçe mobilyalarından klimalara, aydınlatmadan dekorasyon aksesuarlarına, perdelerden halılara, mutfak ve banyo dolaplarından el aletlerine kadar yüzlerce üründe fırsatlar sunuluyor.

Yaz sıcaklarında havaya serinlik katacak 2 yıl garantili A++ enerji sınıfı 9.000 BTU Blyss Klima montaj dahil bin 799 TL yerine bin 599 TL'den, kolayca taşınarak farklı mekanları soğutmayı sağlayacak 5.000 BTU Blyss Taşınabilir Klima 799,90 TL yerine 599,90 TL'den satışa sunuluyor.

Dev Sezon Finali'nde mangal keyfini doyasıya yaşamak isteyenler için Blooma marka Killington kömürlü mangal 179,90 TL yerine 139,90 TL'lik, evinin konforunu bahçesine taşımak isteyenler için ise 8 kişilik Richmond Oval Masa ve 6 adet Aland Katlanır kollu Sandalye seti 2 bin 998 TL yerine bin 990 TL'lik fiyatıyla Koçtaş mağazalarındaki yerini alıyor.

Kampanyadan faydalanarak birçok üründeki "dev" indirimleri ve World Kart sahiplerine özel 9 taksit imkanını kaçırmamak için 31 Ağustos'a kadar Koçtaş Kart ile Koçtaş mağazalarından veya "koctas.com.tr" internet adresinden alışveriş yapmak gerekiyor.

Yorumlar