Kocasını bıçaklayarak öldürdü

Malatya'da bir çift arasında yaşanan tartışma kadının kocasını öldürmesiyle sonuçlandı

Google Haberlere Abone ol
Kocasını bıçaklayarak öldürdü

Malatya'da tartıştığı karısı tarafından bıçaklanan kişi hayatını kaybetti.

Karagöz Caddesi'ndeki bir sitede oturan 33 yaşındaki Kemal K. ile eşi Fatma Gül K. arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda Fatma Gül K, eşini bıçakla yaraladı.

Ambulansla İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılan Kemal K, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kemal K'nin cenazesi Adli Tıp Kurumu Malatya Grup Başkanlığına kaldırılırken, şüpheli Fatma Gül K. ise gözaltına alındı.

Kemal K. ile eşi arasında sürekli tartışma yaşandığı, olay sırasında şüphelinin mutfağa giderek kendisini darbetmeye çalışan eşini bıçaklayarak ölümüne neden olduğu iddia edildi.

ÇANAKKALE'DE KADIN CİNAYETİ

Öte yandan Çanakkale’de, boşanmak üzere olduğu eşi tarafından iş çıkışında yolu kesilerek kalbi ve karnından bıçaklanan kadın hayatını kaybetti. Olay yerinden kaçan katil koca, jandarma ekipleri tarafından elinde suç aletiyle birlikte yakalandı.

Çanakkale merkeze bağlı Kurşunlu köyünde ikamet eden iki çocuk annesi 44 yaşındaki Fatma K., kızıyla birlikte çalıştığı fabrikanın gece mesaisinden çıkmıştı. Anne kız birlikte fabrikanın işçi servisine binerek annesinin evine gittiler. Bu sırada sokakta gizlenen eşi Aydın K., anne Fatma K. ile 19 yaşındaki kızının önünü kesti. Bir süre sözlü tartışma yaşayan ikiliyi sakinleştirmeye çalışan genç kızın çabaları sonuç vermedi. Gözü dönmüş olan boşanma aşamasındaki cani eş belinden çıkardığı bıçakla Fatma K.’yı hem kalbinden hem de karnından bıçakladı. Genç kız korkuyla anneannesinin evine giderken, katil koca Aydın K.’da olay yerinden kaçtı.

Yorumlar