Kocaeli'de kadına darp iddiası

- Bir kadının, birlikte yaşadığı kişi ve ailesince darbedilip ağır yaralı olarak Aydın'daki babaevine bırakıldığı iddiasıyla jandarmaya şikayette bulunuldu - Aydın Devlet Hastanesinde yoğum bakıma alınan kadının vücudunda darp izleri olduğu bildirildi

Google Haberlere Abone ol
Kocaeli'de kadına darp iddiası

AYDIN (AA) - Kocaeli'de bir kadının, birlikte yaşadığı kişi ve ailesi tarafından darbedilip ağır yaralı olarak Aydın'ın Söke ilçesindeki babaevinin önüne terk edildiği öne sürüldü.

Ş.G, kız kardeşi N.G'nin (24) 28 Kasım saat 05.00 sıralarında ağır yaralı olarak Sarıkemer Mahallesi'ndeki babaevinin önüne bırakıldığı iddiasıyla Sarıkemer Jandarma Karakoluna müracaat etti.

Kız kardeşinin Kocaeli'de birlikte yaşadığı R.A. ve ailesi tarafından darbedildiğini iddia eden Ş.G. gereğinin yapılması için şikayetçi oldu.

Yaralı halde babaevinin önüne bırakılan N.G, yakınlarınca Söke Devlet Hastanesine kaldırıldı. İlk müdahalenin ardından N.G, Aydın Devlet Hastanesine sevk edildi.

Hastane yetkilileri, ameliyat edilerek yoğun bakım servisinde tedavi altına alının N.G'nin durumunun ciddiyetini koruduğu ve vücudunda darp izlerinin bulunduğunu bildirdi.

Öte yandan, N.G'nin kuzeni Nihat Talay, hastane önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, N.G'nin, birlikte yaşadığı kişi ve ve ailesi tarafından işkenceye varacak boyutta darbedildiğini öne sürdü.

Kuzeninin 28 Kasım'da ağır yaralı olarak Sarıkemer Mahallesi'ndeki babaevinin önüne plakası belirlenemeyen bir otomobille bırakıldığını iddia eden Talay, N.G'nin sağlık durumunun ciddi olduğunu savundu.

Adalet ve kanunu güvendiklerini dile getiren Talay, gereğinin yapılmasını istediklerini belirtti.

Yorumlar