Kocaeli'de kızına işkence eden anne tutuklanarak cezaevine gönderildi

Kızına işkence ettiği görüntüleri sosyal medyada infial yaratan zalim anne mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Google Haberlere Abone ol
Kızına işkence eden anne hakkında flaş karar

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde kızını ölesiye döven ve sosyal medyada tepkilere neden olan Nurcan Serçe, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Türkiye kızına ikence eden annenin yaptıklarını konuşuyor. Zalim annenin yaptıkları sosyal medyaya düşünce ilgili makamlar anında harekete geçti. Anne gözaltına alınarak mahkeye çıkarılırken, çocuklara da devlet sahip çıktı.

Kocaeli’nin Körfez ilçesi Mimar Sinan Mahallesi’nde Nurcan Serçe’nin kızı N.B’ye (14) şiddet uyguladığı görüntüler sosyal medyada paylaşılmış, görüntüler büyük tepki toplarken Emniyet Genel Müdürlüğü harekete geçmişti.

Gözaltına alınan Nurcan Serçe emniyetteki işlemlerinin ardından Körfez Adliyesi’ne sevk edildi.

Serçe’nin ardından eşi Hayrettin B. de dehşet veren görüntüleri çektiği iddiasıyla gözaltına alındı.

Nurcan Serçe ve eşi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Şahıslar cezaevine götürülürken, basın mensuplarının sorularını da cevapsız bıraktı.

ÇOCUKLAR DEVLET KORUMASINA ALINDI

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Kocaeli'de çocuğuna şiddet uygulayarak darbeden kadının görüntülerinin eski tarihli olduğunu, şiddet gören çocuk ile kardeşlerinin devlet korumasına alındığını ve adli sürecin takip edildiğini bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, bir çocuğa annesi tarafından şiddet uygulandığına dair görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine açıklama yapılmasına gerek duyulduğu belirtildi.

Olayın Kocaeli'de Temmuz 2020'de yaşandığı ifade edilen açıklamada, "Görüntülerdeki çocuğumuz ve kardeşleri, 21 Temmuz 2020 tarihinde haklarında alınan bakım tedbiri kararı ile ivedi olarak Bakanlığımız tarafından koruma ve bakım altına alınmışlardır. Çocuklarımız halen kuruluş bakımında ve devlet korumasındadır. Çocukların annesi N.S. hakkında ise adli süreç devam etmektedir. Hukuki süreç, avukatlarımız kanalıyla da takip edilmektedir." ifadeleri kullanıldı.

Her çocuğun biricik ve kıymetli olduğu kaydedilen açıklamada, çocukların fiziksel ve psikolojik gelişimini olumsuz yönde etkileyecek her türlü şiddetin her zaman karşısında durmaya, çocukları himaye etmeye devam edileceği vurgulandı.

 

Yorumlar

Manisalı bayram BU kadına acı ölümler dilerim
Bilal yiğit Bunu gördüm psikolojim bozuldu böyle cani anne baba yi müebbet verilmeli tek hücreli hapislerde evlat sevgisi bambaşka bir şey