KMD'nin yeni başkanı Tekin Acar oldu

İSTANBUL (AA) - Kategori Mağazacılığı Derneğinin (KMD) yönetim kurulu başkanlığına Tekin Acar seçildi. KMD'den yapılan açıklamaya göre, mobilya, ev...

Google Haberlere Abone ol
KMD'nin yeni başkanı Tekin Acar oldu

İSTANBUL (AA) - Kategori Mağazacılığı Derneğinin (KMD) yönetim kurulu başkanlığına Tekin Acar seçildi.

KMD'den yapılan açıklamaya göre, mobilya, ev geliştirme, teknoloji, kişisel bakım, kozmetik, aksesuar, hobi, kırtasiye, sinema, eğlence gibi, gıda ve hazır giyim dışında kalan perakendecileri temsil eden derneğin olağan genel kurul toplantısı gerçekleştirildi.

Derneğin geçmiş dönem faaliyetleri ve mali durumu hakkında bilgilerin üyelerle paylaşıldığı toplantıda, yönetim ve denetim Kurulu seçimleri yapıldı.

Tekin Acar, KMD'nin 2017-2018 döneminde yönetim kurulu başkanı seçilirken, başkan vekili Alp Önder Özpamukçu, başkan yardımcısı ise Murat Gigin oldu.

Acar, konuya ilişkin değerlendirmesinde, yeni dönemde projelerin aynı hızla sürdürülerek sektörün gelişimi ve önünün açılması için çalışmalara ağırlık verileceğini ifade etti.

Yeni yönetim kurulunun, her zaman olduğu gibi, üyelerin destekleriyle başarılı işlere imza atmaya devam edeceğini belirten Acar, "Gıda ve hazır giyim dışında kalan perakendeyi temsil eden derneğimiz, sektörümüzü ilgilendiren tüm mevzuata ilişkin çalışmalarını kapsamlı olarak sürdürecek. Bu yıl dördüncüsünü düzenleyeceğimiz Perakende Teknolojileri Sempozyumu, yine büyük ses getirecek. Diğer sektörel dernekler, federasyonumuz ve kamu kurumlarıyla işbirliklerimiz ve yeni projelerimiz tüm hızıyla devam edecek." ifadelerini kullandı.

İki dönem boyunca derneğin yönetim kurulu başkanlığını yapan Özpamukçu ise "Birçok kategoriyi temsil eden, dolayısıyla çok farklı gündemleri yöneten derneğimiz, üyelerimizin de katkılarıyla ses getiren projeleri başarıyla sürdürüyor. Derneğimizin misyonu çerçevesinde bu başarılı projelerin sürdürülmesi için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.


Yorumlar