Kızını 26 yıl kedi mamasıyla besledi, 14 yıl duş aldırmadı

Rusya'da kızını 26 yıl boyunca dış dünyadan izole eden emekli bir anne, kızına bu süre boyunca sadece kedi maması verdi ve en son 14 yıl önce duş aldırdı.

Kızını 26 yıl kedi mamasıyla besledi, 14 yıl duş aldırmadı - Sayfa 1

Rusya'da bir kadın, 26 yıl boyunca kümes gibi bir evde tuttuğu kızını sadece kedi mamasıyla besledi. Dış dünyadan izole edilmiş olan Nadezhda Bushueva, annesiyle yaşadığı evi kedilerle de paylaşıyordu. Anne kızın ilginç yaşantısını görenler ise hayretler içerisinde kaldı.

Kızını 26 yıl kedi mamasıyla besledi, 14 yıl duş aldırmadı - Sayfa 2

Elektriği ve suyu olmayan bir evde yaşayan Nadezhda, 16 yaşından beri dışardaki tehlikelerden korumak için annesi tarafından izole edildi ve şu an 42 yaşında olan kadın yalnızca annesi hastaneye kaldırıldığında evinden ayrıldı.

Kızını 26 yıl kedi mamasıyla besledi, 14 yıl duş aldırmadı - Sayfa 3

Anne Tatyana ise, okulunu bitirdikten sonra Nadezhda'nın ne çalışmasına ne de okula devam etmesine izin verdi. Nadezhda yaşadığı hayata alıştığını ve evden ayrılmayı hiç düşünmediğini söyledi. Tatyana'nın emekliliğinin ardından anne kız giderek toplumdan daha fazla uzaklaştılar ve sonrasında devlet tarafından sunulan sosyal yardımları da reddettiler.

Kızını 26 yıl kedi mamasıyla besledi, 14 yıl duş aldırmadı - Sayfa 4

Tatyana'nın hastalığı ile birlikte yerel meclis kurulu lideri Vasily Tovarnov'la iletişime geçtiklerinde ise korkunç gerçek ortaya çıktı. Nadezhda, evlerinde çok sayıda fare ve kedi olduğunu, annesiyle aynı yatağı paylaştıklarını söyledi.