Kıvanç Tatlıtuğ koronavirüs şüphesiyle hastanede

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, koronavirüs şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan tetkikler sonrasında ünlü oyuncunun virüse yakalanmadığı belirlendi.

Google Haberlere Abone ol
Kıvanç Tatlıtuğ koronavirüs şüphesiyle hastanede

Koronavirüs nedeniyle hastaneye kaldırılan ünlüler arasına Kıvanç Tatlıtuğ da girdi.

Ünlü oyuncu Tatlıtuğ kendisini iyi hissetmediği için kontrol amaçlı hastaneye yattığını açıkladı.

Kıvanç Tatlıtuğ koronavirüs salgını nedeniyle eşi Başak Tatlıtuğ ile Kemerburgaz’da orman içinde bulunan evlerinde inzivaya çekilmişti.

Ancak önceki akşam kendisini iyi hissetmeyen ünlü oyuncunun kontrol amaçlı Liv Hospital’a gittiği öğrenildi. Hastaneye yatışı yapılan Tatlıtuğ’un koronavirüsten şüphelendiği ileri sürüldü.

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, sağlığı hakkındaki son dakika haberini sosyal medya hesabından açıkladı; Herkese merhaba, 15 gündür eşim ile evimizdeydik. Ancak bazı şikayetlerim üzerine geldiğim hastanede beni müşahede altına aldılar.Lütfen kaygılanmayın.Ben gayet iyiyim ve test sonucumu bekliyorum. Bilgilendirme yapacağım.. Sağlıkla kalın

SONUÇ BELLİ OLDU

Tatlıtuğ akşam saatlerinde yaptığı açıklamada, test sonuçlarının belli olduğunu söyledi. Tatlıtuğ açıklamasında, "Yüksek ateş ve öksürük şikayeti ile geldiğim hastanede, yapılan tetkikler sonucunda akciğerimde küçük bir alanda zatürre odağı tespit edildi. Bununla ilgili olarak takip ve tedavi altına alındım. Bugün Covid-19 test sonucumun negatif geldiğini öğrendim." dedi. 

İşte o açıklama: 

KIVANÇ TATLITUĞ KİMDİR?

Kıvanç Tatlıtuğ 27 Ekim 1983 tarihinde Adana'da doğdu.

2002 yılında Best Model of Turkey ve ardından da Best Model of the World seçilmesiyle adını duyurmuştur. İlk olarak Gümüş adlı dizide canlandırdığı Mehmet karakteriyle adını duyuran Tatlıtuğ, ardından Menekşe ile Halil adlı dizide Halil karakterini canlandırdı.

Sonrasında Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı romanından uyarlanan Aşk-ı Memnu dizisinde oynadı.

Behlül karakterini canlandırdığı dizide, başrolü Beren Saat ile paylaştı.

2010'da Ezel dizisinde 4 bölümlük konuk oyuncu olarak oynadı ve bu dizide Sekiz karakterini canlandırdı.

2011 - 2013 yılları arasında ise Kuzey Güney adlı dizide Kuzey rolünü oynadı.

Son olarak Kurt Seyit ve Şura dizisinde, Farah Zeynep Abdullah ile baş rolü paylaştı.

Oyuncu Eylül 2016'da, Star TV'de yayınlanan ve yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği Cesur ve Güzel adlı diziyle, 2 yıl aradan sonra oyunculuğa devam etti.

22 Kasım 2018 itibarıyla Show TV'de yayınlanan Çarpışma dizisinde Kadir karakterini canlandırdı.

Kaynak: Wikipedia

COVİD-19 İNSAN VÜCUDUNDA NASIL İLERLİYOR

 

Yorumlar