Kısmetse Olur'da iki favori isim diskalifiye edildi

Kısmetse Olur kim, neden diskalifiye oldu soruları yarışmanın iki favori ismi Yeliz ve Erol'u yarışmada göremeyenler tarafından merakla soruluyor. Yarışmada bu sezon ikinci diskalifiye şoku yaşanıyor. Peki, kim neden diskalifiye edildi?

Google Haberlere Abone ol
Kısmetse Olur'da iki favori isim diskalifiye oldu

Kısmetse Olur Aşkın Gücü kim neden diskalifiye oldu, Yeliz ve Erol elendi mi, diskalifiye mi oldu soruları bu aralar merakla soruluyor. En son Furkan'ın diskalifiye olmasıyla yarışmada bir şok yaşanmıştı. Ancak son gelen bilgiye göre ise iki favori isim de yarışmadan kovuldu. Peki, ne oldu? Kısmetse Olur Yeliz ve Erol neden diskalifiye oldu, neden yok? Elendiler mi?

KISMETSE OLUR KİM NEDEN ELENDİ?

Yarışmada bu hafta iki sürpriz isim elendi. Daha doğrusu diskalifiye edildi. Çünkü elenmekle diskalifiye olmak yarışmalar için farklı anlamlara geliyor. Programı tüm hızıyla devam ediyor. 49. bölüm fragmanında eleme gecesinde neler olacağını öğrendiğimiz programın en önemli kurallarından birisi olan 'evin dışında görüşme' kuralını çiğneyen iki kişinin diskalifiye edildiğini gördük!

5 yılın ardından YouTube ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan Kısmetse Olur Aşkın Gücü programı gündemden düşmüyor!

Aşk ve sevgi bir yana dursun kaos ve kavgalarla izleyenlerin damarlarına direkt olarak entrika enjekte eden programda ilk diskalifiye ne zaman gelecek diye düşünüp duruyorduk!

Daha ilk bölümde tüm adaylara ve izleyenlere kuralları ve formatı anlatan Öykü Serter, hakaret ve fiziksel temasın durumuna göre adaylara kırmızı veya sarı kart gösterileceğini açıklamıştı.

Kısmetse Olur'da iki favori isim diskalifiye edildi
Kısmetse Olur'da iki favori isim diskalifiye edildi

 

3 sarı kart hakları olan adaylar tek bir kez bile kırmızı kart görürlerse direkt diskalifiye edileceklerdi. Kırmızı kart aldıran olaylar ise fiziksel temas veya gelin/damat adaylarının dışarıda görüşmesi...

Biz ilk diskalifiyenin bir kaos ve entrika dolu bir kavgadan geleceğini düşünürken hiç beklemediğimiz kişiler hiç beklemediğimiz bir şekilde geldi!

Merakla beklediğimiz eleme gecesinin yaşanacağı 49. bölüm fragmanında Öykü Serter elinde kırmızı bir kartla bekliyordu...

"Çok net kurallarımızı açıklamıştım. Yarışmanın en birinci kuralı olan 'dışarıda görüşemezler' kuralını ihlal ettikleri için kırmızı kart gösteriyor ve diskalifiye ediyoruz."

Diskalifiye edilen kişileri merakla beklerken yapım ipucunu kendi elleriyle bizlere verdi! Gelin adayları tarafında Yeliz'in, damat adayları kısmında ise Erol'un eksikliği gözden kaçmadı.

Bir küs bir barışık şekilde ilişkilerini devam ettiren Yeliz ve Erol çiftinin diskalifiye edileceğini zaten biliyorduk. Hatta ikili sosyal medyada açtıkları canlı yayınlarda diskalifiye olduklarını ima etmiş ve birbirlerine laf sokmayı ihmal etmemişlerdi.

Hatta bu laf sokmaların sonu savcılığa kadar uzandı... Bölümler birkaç hafta geriden geldiği için programdan ayrılır ayrılmaz birbirleri hakkında ağır ithamlarda bulunan ikili, sonunda birbirlerini dava ettiklerini geçtiğimiz günlerde açıklamışlardı.

Yorumlar