Kirpik lifting nedir, nasıl uygulanır, ne kadar sürer

Kirpik lifting nedir, nasıl uygulanır, ne kadar sürer? Genellikle hacimsiz ve kısa kirpikli olan kişilerin yaptırmayı tercih ettiği uygulamadır. Göz yapısı ve göz çukuru durumuna göre uygulama biçimi belirleniyor. Peki kirpik liftin nedir, nasıl uygulanır, acı verir mi? İşte detaylar

Google Haberlere Abone ol
Kirpik lifting nedir, nasıl uygulanır?

Kirpik lifting kimlere uygulanabilir. Düz, kısa, güçsüz kirpiklere uygulanması tavsiye edilir. Genellikle kısa kirpiklilerin tercih ettiği bir uygulama. Kirpik lifting, yaparken kişinin göz yapısı göz çukurluğu ve kirpik boyutlarına dikkat edilerek yapılması gerekir. Kirpik lifting İşlem süresi 45 dakikadır. 45 dakika boyunca gözler tamamen kapatılır sonrasında normal hayatına devam edebilir. Kullanımı oldukça kolaydır.

Kirpik lifting uygulamasının kalıcılığı nedir?

Üç boyunca kullanılabilir. İkinci ve üçüncü uygulamalarda kalıcılık süresi daha fazla uzar

Kirpik lifting yapıldıktan sonra suya girilir mi?

Evet. İlk yapıldığı gün su ile temas ettirmemeye özen göstermek gerekir. Bir sonraki gün kolaylıkla su ile temas edebilir.
İçinde keratin olduğu için kirpiklere herhangi bir zararı olmaz. Daha çok besler ve güçlendirir Gözde herhangi bir hassasiyet oluşturmaz. Acısız bir işlemdir. Deri altına herhangi bir işlem yapılmaz 0 acı denilebilecek bir yöntemdir.

kirpik lifting uygulaması

Hamile ve emziren kadınlarda rahatlıkla yaptırabilir.

Bu işlemde herhangi bir kirpik ilavesi olmaz. Kişinin kendi kirpiklerine işlem uygulanır. Kısa kirpikli kişiler bu uygulama ile kirpiklerine hacim kazandırabilir.

Uygulama önce göz kapağına yerleştirilen ped ile birlikte kirpikler tek tek taranıp bu pedin üzerinde beklemesi sağlanır. 

Kirpik lifting yapıldıktan sonra makyaj yapılabilir mi?

Makyaj yapabilmek için, ygulama yapıldıktan sonra üzerinden 12 saat geçmesi beklenmelidir.

2020 Kirpik Lifting Fiyatları 

Kirpik lifting fiyatları 60 TL ile 200 Tl arasında farklılık gösteriyor.

Yorumlar