Kırmızı Oda Nihal kim? Gerçekte kimdir?

Kırmızı Oda Nihal kim sorusu ünlü psikolojik dizinin yeni bölümüyle birlikte seyircinin cevabını merak ettiği soru oldu. Nihal, eşi Zaferle birlikte dizinin senaryosuna dahil oldu. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabında yer alan gerçek karakterleri canlandıran oyuncuların kim olduğu merak ediliyor.

Google Haberlere Abone ol
Kırmızı Oda Nihal kim? Gerçekte kimdir?

Kırmızı Oda Nihal kim? Gerçekte kimdir? Kırmızı Odadaki Türkiye güzeli Nihal gerçekte kim, Türkiye Güzeli Nihal gerçekte kim gerçek adı nedir sorusu dizinin son bölümüne senaryoya dahil olan karakterlerle birlikte dile getirilmeye başlandı. Senaryoya göre Nihal Karahanlı ve eşi Zafer Karahanlı, doktor hanımın kliniğine yani meşhur Manolya Kliniğine başvuru yapıyorlar. İkiliden Nihal'in sorunları olduğu anlaşılıyor. Peki, Kırmızı Oda Nihal veya Kırmızı Oda'daki Türkiye güzeli Nihal gerçekte kim? 

Kırmızı Oda Nihal, ülkenin önde gelen ailelerinden birinin oğlu olan Zafer Karahanlı ile evlenmiş. Kendisi ise ülkenin güzellik yarışmalarından birinde birincilikle çıkmış, genç güzel bir kadındır. Ancak eşiyle aynı kültür seviyesini paylaşmamaları, farklı hayat tarzları nedeniyle zorluklar yaşanıyor. 

Türkiye Güzeli Nihal olarak ünlenmiş genç bir kadındır. Türkiye güzelleri arasında iş adamlarının oğullarıyla evlenen isimleri merak eden seyirci, merakla soruşturuyor. Birçok izleyici Nihal'in gerçekte kim olduğunu, bazıları Koç ailesinin gelini bazıları da Sabancı ailesinin gelini Aslıhan Koruyan olduğunu sanıyor. Bazıları Zafer'in Ali Koç bazıları da Demir Sabancı olduğunu düşünüyor.  Ancak gerçekte öyle değil. Gerçekte Nihal yoksul bir ailenin kızıdır. Her iki ailenin gelini de iyi eğitim almış orta durumları iyi ailelerdir. 

Kırmızı Oda Nihal kimdir?
Kırmızı Oda Nihal, ülkenin zengin iş adamlarından biriyle evli genç bir kadındır.

 

Nihal ve Zafer'in hikayesi Gülseren Budayıcıoğlu'nun Madalyonun İçi isimli kitabından alıntılanmış durumda. Dizinin senaryosuna kitaptaki gerçek isimlerle dahil olan Zafer ve Nihal çifti, hikayelerinin gerçekliğiyle dikkat çekiyorlar.

Nihal, fakir bir ailede doğmuş, çok güzel, ailesi tarafından da bu güzelliği fark edilen bir kızdır. Ailesi, onu güzel bir şekilde yetiştirip zengin bir aileye gelin verme hayaliyle büyütmüş. Ailenin istediği de sonunda olmuş. Nihal, ülkenin önde gelen sanayici ailelerinden birinin oğluyla evlenmiştir. 

Kırmızı Oda Nihal kimdir?
Kırmızı Oda Nihal, genç ve güzel ancak mutsuz bir kadındır. 

 

İş adamları ya da iş adamlarının oğullarıyla evlenen 1990 sonrası Türkiye Güzelleri şöyle: 

ESRA RONABAR KİMDİR?

Kırmızı Oda Nihal karakterini canlandıran kadın oyuncu kimdir? 

Kırmızı Oda Nihal karakterini canlandıran oyuncu Esra Ronabar'dır.

Peki, Esra Ronabar kimdir?

Esra Ronabar'ın tam adı Esra Ronabay Falay'dır.

Esra Ronabar, 19 Temmuz 1978 tarihinde İzmir'in Ödemiş ilçesinde dünyaya geldi.

Ankara Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi'nde Kimya bölümü mezunudur.

Altan Erkekli ve Rutkay Aziz gibi isimlerle çalıştı.

2006 yılında Baraş Falay il evlendi.

Esra Ronabar'ın oynadığı diziler ve yapımlar ise şöyle:

Tehlikeli İşler Tiyatro

Dünyanın Ortasında Bri Yer: Tiyatro

İki Efendinin Uşağı Tiyatro

Karar Kimin Tiyatro

Küçük Karabalık Tiyatro

Elmadaki Barış Tiyatro

Hayattan Korkma filmi

Kader Ayırsa Bile filmi

A.G.A filmi

Bir İstanbul Masalı dizisi

Beyaz Gelincik dizisi

Son Osmanlı filmi

Esra Ronabar Falay ve Eşi Barış Falay çocuklarıyla

 

 

 

 

Yorumlar

Menderes PINARBAŞI Eski daha kıymetli romanlar tv da dizi olsa daha çok ilgi uyandırır, bıktık psikolojisi bozuk insan dizilerinden, yeter ya
Jdkxjjzjxjz gerçek hayatta türkiye güzeli değil kitaptada