Kırmızı Oda Rezzan'ın annesi kimdir?

Kırmızı Oda Rezzan'ın annesi kimdir, Nevin karakterini canlandıran oyuncu kimdir, nerelidir, gerçek adı nedir, daha önce hangi dizilerde oynadı? Kırmızı Oda dizisinin yeni sezonunda yer alan oyuncu profesyonelliğiyle izleyenlerden takdir topluyor.

Google Haberlere Abone ol
Kırmızı Oda Rezzan'ın annesi kimdir?

Kırmızı Oda Rezzan'ın annesi kimdir, Kırmızı Oda dizisinin yeni sezonunda yer alan karakterlerinden biri olan Nevin'i canlandıran oyuncu kimdir, gerçek adı nedir, daha önce hangi televizyon dizilerinde ya da sinema filmlerinde oynadı? işte Kırmız Oda Rezzan'ın annesi kimdir hakkında merak edilen bilgilerden bazıları:

Kırmızı Oda dizisi, Gülseren Budayıcıoğlu'nun Madalyonun İçi adlı kitabından uyarlanıyor. Kırmızı Oda dizisine pek çok karakterin hikayesi damga vuruyor.

Kırmızı Oda Rezzan'ın annesi kimdir
Kırmızı Oda Rezzan'ın annesi kimdir

 

Dizinin senaryosuna göre Rezzan ile ablasına hayatı dar eden bu ceberrut anne yüzünden hem Rezzan'ın hem de ablasının hayatı kararıyor. 

Dizide biraz özgür yaşamak isteyen Rezzan'ın ablasına annesinin yapmadığı kalmıyor.

Rezzan da annesinin bu yaptıklarından etkilenerek ağır bir hasta haline geliyor.

İlerleyen bölümlerde Rezzan, ablası ve annesinin ilginç hayat hikayelerinden yeni detaylar öğreneceğiz.

Kırmızı Oda Rezzan'ın annesi kimdir
Kırmızı Oda Rezzan'ın annesi

 

Nihal Yalçın, Kırmızı Oda dizisinde Rezzan karakterine hayat veriyor. Rezzan'ın annesi Nevin karakterini ise Rozet Hubeş canlandırıyor. 

ROZET HUBEŞ KİMDİR?

1959 yılında İstanbul’da doğdu. Yahudi asıllı İstanbulludur. Lisede Fen Bölümünde okudu ve Lise yıllarında tiyatro faaliyetlerine katılmıştır.

İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Fransız Dili Ve Edebiyatı Bölümünden mezun olmuştur.

Belediye Konservatuvarı Tiyatro Bölümünü de okudu.İlk olarak 1 yıl Şehir Tiyatroların çalışmıştır sonra Dormen Tiyatrosunda bir çocuk oyunu ardından Kenter Tiyatrosunda oynamıştır. 21 yıldır şehir tiyatrolarında çalışmaktadır. Ayrıca tiyatroculuk ve oyunculuğun yanında seslendirme çalışmaları da yapmaktadır.

Afife Tiyatro Ödülleri, 2005, En iyi kadın oyuncu ödülünü almıştır. Uçurtmayı Vurmasınlar filmi Rozet Hubeş için bir dönüm noktası olmuştur.

Hayat Devam Ediyor Dizisinde büyük bir hayran kitlesine ulaşmıştır. Belgesellerde de oynamıştır.


 

Yorumlar