Kırmızı Oda Melek kimdir?

Kırmızı Oda dizisinde Meliha'nın kızı Melek karakterini canlandıran oyuncu kimdir?

Google Haberlere Abone ol

TV8'de yayınlanan gerçek hayat hikayelerini konu alan Kırmızı Oda dizisinde Meliha'nın kızı Melek rolünde oynayan oyuncu kimdir? İşte Melek karakterini canlandıran oyuncu hakkında merak edilen bilgilerden bazıları: 

Kırmızı Oda dizisinin şu ana kadar en çok konuşulan karakteri olan Meliha'nın kızı olan Melek henüz 16 yaşında iken yaşadıkları apartmanda bir yangın çıkması sonucu hayatını kaybetmiştir. Aslında ölmemiştir, annesi onu öldü biliyor. Çünkü yangının çıktığı gece Melek aslında, gecenin bir vakti erkek arkadaşıyla dışarı çıkarak eğleniyordu. Annesi ise Melek'in evde çıkan yangında hayatını kaybettiğini zannederek bir ömür işkence ve ızdırap çekmektedir. Psikoloğa da kızının bu şekilde ölümü nedeniyle duyduğu acıları anlatırken ekrana gelmişti. Oysa Melek, o gece o yangın sonrasında bir daha da eve dönmedi. Bunu bir fırsat bilerek bir daha da eve dönmedi. Arkadaşıyla meçhul bir hayata yelkenleri açtı. Sonrasında ise kötü yollara kadar varan bir hayat serüveni. 

Melek o gece yangından sonra, annesinin iyi olduğunu gördükten sonra olay yerinden hızlıca uzaklaştı. Erkek arkadaşı İrfan'ın dayısını evinin bodrum katına saklandı. 

MELİHA KIZININ ÖLDÜĞÜNÜ DÜŞÜNEREK ÇEKTİĞİ IZDIRABI ŞÖYLE ANLATMIŞTI

TV8 ekranlarında seyirci ile buluşan ve büyük bir izleyici kitlesini etkilemeyi başaran dizide dikkat çeken karakterlerden bir tanesi de Melek karakteri oldu. Dizide gerek güzelliği gerek de annesi Meliha’ya karşı olan asi ruhu ile merak konusu olmuş durumda.

Kırmızı Oda dizisinde Melek karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı Nilsu Yılmaz'dır. Peki, Nilsu Yılmaz kimdir? İşte Nilsu Yılmaz biyografisi:

Nilsu Yılmaz 1999 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Liseyi Pera Güzel Sanatlarlar lisesinde okudu. Melek karakterini canlandıran Nilsu Yılmaz‘ın nereli olduğu hakkında hakkında pek bir bilgi bulunmamaktadır. 

Genç oyuncumuz Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur.

Daha önce yer almış olduğu Payitaht Abdülhamid gibi önemli diziler ile ismini duyurmakta başarılı olan oyuncumuz gerek güzelliği gerek de başarısı ile dikkatleri üzerine çekmiş durumda.

Nilsu Yılmaz Yer Aldığı Diziler ve Filmler

Kırmızı Oda Dizisi Melek KimdirKırmızı Oda

Payitaht Abdülhamid

Ufak Tefek Cinayetler

Yorumlar