Kırışıklıkları gizleyen göz makyajı

Kırışıklıkları gizleyen göz makyajı , makyaj hileleri , göz makyajı nasıl yapılır

Google Haberlere Abone ol
Kırışıklıkları gizleyen göz makyajı
 Kırışıklıkları gizleyen göz makyajı

Gözlerinizin her daim genç ve güzel görünmesi için bazı püf noktaları uygulayabilirsiniz. Bu püf noktalara dikkat ederek göz çevresindeki kırışıkları gizlemek ve olduğundan daha genç görünmek mümkün!

 

Doğru seçim

Göz çevresinde ince kırışıklıklar var ise, parıltılı göz gölgelerini kullanmayın.Çünki bu tip göz farı bu kırışıklıkların içerisine dolarak onları daha da belirgin yapar.

Krem formlu göz gölgelerini de tercih etmeyin. Pudrayı andıran, hafif göz farı sizin için daha uygundur.

 

Makyaj öncesi krem kullanın

Göz kapaklarının bir anda daha genç ve kusursuz görünmesi için göz için makyaj bazlı krem ​​sürün. Bu kozmetik ürümü hemen hemen tüm markalarda bulunmaktadır. Makyajın daha uzun ömürlü olmasına ve fondöten gibi ürünlerin yüzde eşit şekilde yayılmasına yardımcı olur.

 

Çizgi çizin

Gözünüzün üst bölümündeki kirpiklerin diplerine kalem çekin. Bu kirpiklerin daha sık ve sağlıklı görünmesi için önemlidir.

 

Gölge oyunları

Göz kapaklarına açık renkte göz farı sürün. Kahve renginin sıcak tonlarını ise gözün burunla birleşen bölümüne, göz çukuruna çekin. Bu daha büyük görünmesine neden olur. Ayrıca kusurları saklamaya yardımcı olur.

 

Kaşları kalınlaştırın

Daha genç görünmek için makyajın en önemli ayrıntılarından biri seyrekleşen ve rengi açılan kaşları kalemle kalınlaştırmaktır.

 

 

Yorumlar