Kırçiçeği Bodrum Basketbol kupasını aldı

- Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nde şampiyon olup Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi'ne yükselen Kırçiçeği Bodrum Basketbol'a kupası verildi

Google Haberlere Abone ol
Kırçiçeği Bodrum Basketbol kupasını aldı

MUĞLA (AA) - Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nde şampiyon olup Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi'ne yükselen Kırçiçeği Bodrum Basketbol, düzenlenen törenle kupasını aldı.

Bodrum Belediyesi Binnaz Karakaya Spor Salonu'nda yapılan törende, çeşitli dans gösterileri sahnelendi. Etkinlikte, tek tek sahneye davet edilen sporculara madalyaları verildi.

Sporcular daha sonra şampiyonluk kupasını Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkan Vekili Özden Pelister'in elinden aldı.

Pelister, törende gazetecilere yaptığı açıklamada, sporcuların zorlu bir yola gireceklerini söyledi.

Kadınlar basketbolunun giderek geliştiğine dikkati çeken Pelister, "Bayan basketbolu çok iyi aşamalara geliyor. Yavaş yavaş da gelişiyor. Yeni yaptığımız bu kurallarla da daha iyi yerlere gelecek." dedi.

TBF Kadın Basketbol Ligler Sorumlusu Bahar Akgün de Kırçiçeği Kadın Basketbol takımının, Süper Lige çıkma başarısını gösterdiğine işaret etti.

Kırçiçeği Bodrum Basketbol Kulüp Başkanı Yiğit Özmen ise üç yıldan bu yana verdikleri emeğin karşılığını almanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Törene, Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'un da olduğu çok sayıda sporsever katıldı.

Yorumlar