Kiraz Mevsimi Caner Çalışır neden öldü, hastalığı?

Sosyal medya fenomenlerinden Caner Çalışır hayatını kaybetti. Genç yaşta ani ölümüyle yakınlarının üzülmesine neden olan Caner Çalışır'ın neden öldüğü ve hastalığının ne olduğu merak ediliyor.

Google Haberlere Abone ol
Kiraz Mevsimi Caner Çalışır neden öldü, hastalığı?

Sosyal medya fenomenlerinden DJ Caner Çalışır hayatını kaybetti. Sevenlerini üzeren ani ölümünün nedeni merak konusu oldu. Peki, Caner Çalışır neden öldü, hastalığı neydi? İşte detaylar: 

DJ’lik yapan 31 yaşındaki sosyal medya fenomeni Caner Çalışır, bu sabaha karşı geçirdiği kalp krizi nedeniyle vefat etti. Çalışır'ın ölüm haberini yakın arkadaşı Samet Liçina verdi.

2016 yılında çoklu organ yetmezliği nedeniyle yoğun bakımda tedavi gören sosyal medya fenomeni ve DJ Caner Çalışır, hayatını kaybetti. Acı haberin kısa sürede duyulmasının ardından fenomenin 23 Nisan'da yaptığı son paylaşımının altına taziye yorumları yağdı.

Son olarak 'Benimle Söyle' programında jürilik yapan fenomenin ölüm haberi başta İrem Derici olmak üzere tüm yakınlarını yıktı.

Geçtiğimiz dönemlerde 'Benimle Söyle' yarışmasının 100 kişilik jüri üyelerinden biri olan ve Radyo ve televizyon mezunu Caner Çalışır, ilk olarak Vine üzerinden paylaştığı videolarla dikkatleri üzerine çekti.

Komedyen Okan Bayülgen ile birlikte bir süre çalışmış olan Caner Çalışır, günümüzde arkadaşları Kerimcan Durmaz, Hakan Kakız gibi DJ’lik yapıyor. Sosyal medya fenomenlerinden olan ve Kerimcan Durmaz’ın yakın arkadaşı olan Caner Çalışır, bir dönem yoğun bakıma kaldırıldığı haberleriyle gündeme gelmişti.

Bugün ise sosyal medyada hayatını kaybettiği iddiaları çok konuşulmaya başladı.

"KALBİM SIZLIYOR"

Çalışır ile yakın arkadaş olan Derici, Instagram hesabından, "Daha bir hafta önce 'Biz neler atlattık, bunlar vız gelir abla' dememiş miydik biz? Huzurla uyu Caner, kalbim sızlıyor. Seni çok seviyorum ve çok çok üzgünüm. Çok üzgünüm" ifadelerini kullandı.

Fenomen Samet Liçina ise Caner Çalışır'ın fotoğrafını paylaşarak, "Toprağın bol, ruhun huzurlu olsun" yorumunu yaptı.

Selin Ciğerci ve Kerimcan Durmaz ile olan yakınlığıyla bilinen Çalışır, Berna Arıcı ile çektiği “Berna saçında kene var topla topla gene var” videosuyla üne kavuşmuştu.

2016 YILINDA YOĞUN BAKIMA ALINMIŞTI

Sosyal medyanın popüler isimlerinden Caner Çalışır 2016 yılında hastaneye kaldırılmıştı. Konu hakkında Caner Çalışır'ın yakın arkadaşı Kerimcan Durmaz sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunmuştu. 

Caner Çalışır'ın sağlık durumuna ilişkin ilk resmi açıklama yoğun bakımda tedavisine devam edilen hastane tarafından şu açıklama yapılmıştı: "Caner Çalışır'ın ilk müdahalesi acil serviste yapılmıştır. Kalp yetmezliği, dilate kaardiyomiyopati ve çoklu organ yetmezliğinin izlenmesi üzerine hastamız yoğun bakım ünitesine alınmıştır. Hastamızın durumunun düne göre daha iyi olduğu gözlenmiştir. Ancak hayati riski devam etmektedir"

Caner Çalışır'ın yakın arkadaşı Kerimcan Durmaz, Çalışır'ın hastane odasından gönderdiği notu takipçileriyle paylaşmıştı: 

Caner'im kağıt kalem isteyip "ablan star" yazmış. Dün olduğundan daha iyi. Az önce gördüm çok daha iyiydi. Allah dualarımızı kabul etti. Herkese çok teşekkür ederim. Dualarını eksik etmeyin, Allah'tan ümit kesilmez. Bizi bırakmayacak inşallah.

Yorumlar