Kim'in tabutu olduğu iddia edilen resim paylaşıldı

Bütün dünya Kuzey Kore liderinin akıbetini merak ederken internette Kim'e ait olduğu ileri sürülen bir tabut resmi paylaşıldı. Ancak resmin gerçek olup olmadığı ise bilinmiyor.

Google Haberlere Abone ol
Kim'in tabutu olduğu iddia edilen resim paylaşıldı

Kuzey Kore Lideri Kim Jong-Un'un sağlık durumuyla ilgili muamma hala devam ederken internette dolaşan bir fotoğraf karesi görenleri şaşırttı. Çünkü karede Kim'e ait olduğu ileri sürülen bir tabut yer alıyor. Dünya koronavirüs salgını ile mücadele ederken Kuzey Kore Lideri Kim Jong-un öldüğü yönünde ortaya atılan iddialar bir anda gündemin bir numaralı konularından biri oldu.

Kuzey Kore lideri hakkında neredeyse bir haftadır çeşitli spekülasyonlar yapılıyordu. Önce 12 Nisan'da kalp ameliyatı olurken öldüğü öne sürülmüş, ardından Japonya basını Kuzey Kore liderinin bitkisel hayatta olduğunu yazmıştı.

Ölüp ölmediği hala gizemini koruyan Kim Jong-un'un cansız bedenini cam bir tabutun içerisinde gösteren fotoğraf, tüm dünyada infial yarattı. Sosyal medyada viral olan ve binlerce paylaşılan fotoğrafın Kim'in babasının cenaze törenine ait olduğu öne sürüldü.

Dün Kuzey Kore basını, Kim tarafından yazıldığı iddia edilen ve bir tatil beldesi inşaatı üzerine kaleme aldığı söylenen bir mektubu yayınladı ve Güney Afrika devlet başkanı Cyril Ramaphosa'ya bir mesaj gönderdiğini iddia ederek hayatta olduğunu göstermek için uğraştı.

TRUMP'TAN İLGİNÇ AÇIKLAMA

Öte yandan ABD Başkanı Trump, Beyaz Saray'da düzenlediği basın toplantısında, Kuzey Kore lideri Kim'in sağlığının kötü olduğu iddialarına ilişkin, "Bu konuda bir fikrim var ama size şu an söyleyemem. Onun iyi olmasını diliyorum. Kim cumartesi günü bir açıklama yapmadı, belli ki yapamadı. Çok da uzak olmayan bir gelecekte, Kim'den bir haber alabiliriz." diye konuştu.

Kim ile yakın bir ilişki kurduğunu belirten Trump, "ABD Başkanı olmasaydım, şu anda Kuzey Kore ile savaşta olurduk." dedi. 

Yorumlar

petrol düştü duyacağız böyle haberler