Kim Milyoner Olmak İster engelli yarışmacısı Gülsüm herkesi kendine hayran bıraktı

Kim Milyoner Olmak İster engelli yarışmacısı Ümmü Gülsüm Genç, çıkardığı performans ile herkesi kendisine hayran bıraktı.

Google Haberlere Abone ol
Kim Milyoner Olmak İster'in en özel yarışmacısı

Kim Milyoner Olmak yarışmasında 11 Ocak 2020 Cumartesi etabında sürpriz bir isim yarışmaya katıldı. Yarışmaya katılan Gülsüm dilsiz olduğu için konuşamıyor. Yarışmada sunucuyla yazıyla anlaşabiliyor. Gülsüm, yarışmada çıkardığı performans ile izleyicilerin büyük beğenisini kazandı. 125 bin liralık soruya kadar gelen Ümmügülsüm, sorunun doğru cevabını ilginç bir şekilde anımsadı. 

Ümmü Gülsüm Genç aslen Artvinli'dir.

Atatürk Üniversitesi Çevre Mühendisliği bölümünden mezun oldu.

Ümmügülsüm, yarışmaya kardeşi ve arkadaşıyla katılarak engelli vatandaşlar için de büyük bir moral kaynağı oldu.

Yarışmanın sunucusu Kenan İmirzalıoğlu ile elindeki kartlarla ve önceden belirledikleri işaretlerle anlaşan Gülsüm, yarışmada mükemmel bir performans sergiledi. 

Gülsüm'ün kardeşi (Soldaki) ve arkadaşı

 

İlk barajı ve ikinci barajı rahatlıkla geçen Gülsüm, 30 bin liralık sorunun da cevabını bilerek 60 bin liralık soruyu açtı. Gülsüm, 60 bin liralık sorunun da doğru cevabını vererek 125 bin liralık soruyu açtırdı. Ancak bu soruda da iki şık arasında kaldığını belirten Gülsüm, aslında aralarında doğru olan şıkkın da bulunduğu iki şıkkı seçti. Uzun süre cevap verip vermemekte kararsız kalan Gülsüm, elinde doğru şıkkın da kartını tutarak uzun süre bekledi. Hem stüdyodaki hem ekran başındakilerini de heyecanlandıran Gülsüm, sonunda yüreğinin sesini dinleyerek "B" şıkkını işaretledi ve 125 bin liralık soruyu da doğru cevapladı. 

Gülsüm, bu soruyu da bildikten sonra 250 bin liralık soruyu açtırdı. Gülsüm, Jül Sezar ile aşk yaşadığı belirtilen Mısır kraliçesi Kleopatra'nın kaçıncı Kleopatra olduğu 12. sorusuyla karşı karşıya geldi. Gülsüm, bu soruda da fikir yürüttü ancak doğru cevabı bilmediği için çekilme kararı aldı. Gülsüm bu kararıyla 125 bin liranın sahibi oldu. Gülsüm'ün tahmin ettiği şıklar ise yanlış çıktı.

İMİRZALIOĞLU: SAYENDE 11. SORUYU GÖRDÜM

Gülsüm'ün muhteşem performansı sunucu Kenan İmirzalıoğlu tarafından da takdir edildi. İmirzaloğlu, Gülsüm sayesinde 11. soruyu ilk kez gördüğünü söyleyerek teşekkür etti. 

TEBRİKLER İMİRZALIOĞLU!

Kenan İmirzalıoğlu'nun, tamamen konuşmaya ve duymaya dayalı bir yarışmada büyük bir risk alarak engelli yarışmacıyla programa çıkarak herkesin takdirini kazandı. Böyle özel bir yarışmacıyla ekranlara çıkmayı kabul ettiği için "Tebrikler!" demeyi bir borç biliyoruz. 

Yorumlar