Kim Milyoner Olmak İster Eyüp kimdir nerelidir?

Eyüp İşler'in kim ve nereli olduğu sorusu bu aralar merakla soruluyor. Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının 5 milyon liralık sorusunu açtıran Eyüp'ün nereli olduğu merak ediliyor.

Google Haberlere Abone ol
Kim Milyoner Olmak İster Eyüp kimdir nerelidir?

Kim Milyoner Olmak İster Eyüp İşler 5 milyon liralık soruyu açtıktan sonra kimdir, nerelidir sorusu merakla soruldu. 

KİM MİLYONER OLMAK İSTER EYÜP İŞLER KİMDİR, NERELİDİR?

Eyüp İşler, Boğaziçi Üniversitesi'nde Yönetim ve Bilişim Sistemleri öğrencisi olarak yeni bir başlangıç yapmış. İki yıllık bir hazırlık sürecinin ardından bu bölüme geçiş yapan Eyüp, eğitim hayatındaki başarılarına ek olarak çeşitli hobileri de sığdırmayı başarmış. Ayrıca, sporu hayatının ayrılmaz bir parçası haline getirmiş.

Kim Milyoner İster Eyüp İşler

Özellikle dikkat çekici olan, Eyüp'ün üniversite sınavındaki başarısı. Arkadaşı Edip Demir'in ifadelerine göre, Eyüp üniversite sınavına üç kez girmiş ve son denemesinde 49. dereceyi elde etmiş. İlk iki denemesinde ilk 100 içine giremese de, azimle çalışarak üçüncü denemesinde bu başarıya ulaşmış. Bu durum, Eyüp'ün mütevaziliği ve azmiyle öne çıkan bir öğrenci olduğunu gösteriyor.

Edip Demir, "Eyüp mütevaziliğinden dolayı anlatmıyor ama iki sene üniversite sınavına girip ilk 100 derecesini yapamadığı için üçüncü kez sınava girdi. Sonunda 49. oldu" sözlerini kullandı.

Kim Milyoner Olmak İster Eyüp İşler, aslen Bitlislidir. Anne tarafı ise Erzurumlu'dur. 

Eyüp, yarışma tarihinde 13. soruyu açan ilk yarışmacı olarak tarihe geçti. 

 

 

Yorumlar