Kılıçdaroğlu'ndan Fatih Portakal'a sert tepki

Eski CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Sözcü TV Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal'a sert tepki göstererek, ""Seni milletimin ve namuslu gazetecilerin vicdanına havale ediyorum" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Kılıçdaroğlu'ndan Fatih Portakal'a sert tepki

Gazeteci Fatih Portakal, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) üyesi Burcu Köksal'ın sözlerini ele alarak, Köksal'ın eylemlerinin talimatını eski genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu'ndan aldığını iddia etti. Bu suçlamaların ardından, Kılıçdaroğlu kendi sosyal medya hesabı üzerinden bir dizi açıklamada bulundu. Kılıçdaroğlu, CHP ve kişisel mücadelesini anlatarak, partisinin ve kendisinin yanlış hareket edeceği fikrini reddetti.

Kılıçdaroğlu, kendi liderliğindeki CHP'nin toplumsal muhalefeti örgütlediğini, suikastlere, saldırılara ve iftiralara karşı direndiğini belirtti. Kendisinin ve partisinin bu tür eylemlerin üzerinde olduğunu vurgulayarak, hiçbir zaman partisine zarar verecek bir eylemde bulunmayacağını ifade etti.

Ayrıca Kılıçdaroğlu, Portakal'ın iddialarına sert bir dille cevap verdi. Partinin mevcut Genel Başkanına basiretsiz demenin seviyesizlik olduğunu, 'ispatlayamam ama' diyerek iftira atmanın insanlık dışı bir hareket olduğunu ve böyle bir talimatı dahi düşünmenin namussuzluk olacağını belirtti.

KILIÇDAROĞLU'NUN İFTİRALARA KARŞI TAVIRLARI

CHP lideri, Portakal'ın iddialarının, mevcut iktidarın seçim zamanlarında yaptığı iftiralara benzer olduğunu, sahte ve montaj videolardan farkı olmadığını söyledi. Bu bağlamda Kılıçdaroğlu, "Senin iftiralarının da mevcut iktidarın seçim zamanında attığı iftiralardan, sahte ve montaj videolarından bir farkı yoktur, müfterilerden yine Allah'a sığınıyorum. Seni milletimin ve namuslu gazetecilerin vicdanına havale ediyorum" ifadelerini kullandı.

Yorumlar