Kılıçdaroğlu istediğini aldı, İnce pes etti

Muharrem İnce, Rahmi Turan ve Talat Atilla'nın ortaya attığı iddiaların ardından kameraların karşısına geçmiş CHP genel merkezinde hakkındaki iddiaların üretildiğini iddia etmiş ve "CHP içindeki çete" suçlamasında bulunmuştu. İnce, bugün yaptığı açıklamada konuyla ilgili bir daha konuşmayacağını ve Kurultay'a yönelik herhangi bir çalışma yapmayacağını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Kılıçdaroğlu istediğini aldı, İnce pes etti

CHP Kurultay'ında Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na rakip olması beklenen eski milletvekili Muharrem İnce, son zamanlarda ortaya atılan iddiaların ardından Kurultay'a dönük çalışmalarının olmadığını açıkladı.

Sözcü baş yazarı Rahmi Turan tarafından köşe yazısında kaleme alınan 'Külliye'ye giden CHP'li' iddialarının ardından Türkiye kamuoyunda uzunca bir süre tartışılmıştı.

Turan, kaynağının Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yakın biri olduğunu iddia ederken, gelen baskılar sonucunda kaynağını açıklamıştı. Ancak, Cumhurbaşkanı Erdoğan kaynak olarak açıklanan Talat Bulut'u tanımadığını söylemişti. 

SUSTURULDU

Muharrem İnce, kendisi hakkında iddiaları ortaya atan Rahmi Turan ve Talat Atilla hakkında 3-5 kuruşluk tazminat davası açmıştı. İnce, bugün Hürriyet gazetesine yaptığı açıklamada ise susma kararı aldığını söyledi.

"KURULTAY FAALİYETİM YOK"

Partisinin bu olaydan daha fazla yara almaması için konuyu kapatttığını kaydeden İnce, Kurultaya dönük hiçbir faaliyetinin olmadığını açıkladı.

Yorumlar